Cum sa te mentii pe linia de plutire in perioada de criza? Iata care sunt cei 4 stalpi ai echilibrului si abundentei!

0
872

Abundenta. Cu totii ne dorim sa o avem in viata noastra, dar oare ce inseamna asta? E subiectiv si diferit pentru fiecare om in parte. Legile spirituale spun ca orice persoana are exact atatea resurse cate isi doreste si cate isi da voie sa acceseze. Mai intai, trebuie sa fii constient de ce ai de oferit, care sunt calitatile si abilitatile care intr-adevar ar conta pentru cineva anume, pentru un grup sau societatea intreaga. Odata ce incepi sa si actionezi, se creeaza un ciclu constructiv in care, pe baza a ceea ce daruiesti, primesti in schimb resursele financiare, emotionale si nu numai pe care le doresti. 

Asadar iata care sunt cele 4 legi Universale ale Abundentei!

1. Descoperirea propriilor talente

Aceasta regula se refera la descoperirea scopului tau in viata, adica ce ai tu de facut autentic in aceasta lume ca sa servesti si sa-ti aduci contributia. Cand iti recunosti potentialul si iti folosesti talentele pentru a-l manifesta si a-l pune in serviciul oamenilor, deja ai in fata reteta pentru abundenta si bogatie. De asemenea, cand faci acel ceva la care te pricepi cel mai bine, dobandesti un sentiment profund de implinire, de fericire, iar timpul zboara si senzatia de efort e inexistenta.

Este ideal sa iti gasesti un job care sa iti valorifice talentul, fiindca astfel vei putea evolua personal si profesional la locul de munca. La inceput, este posibil sa nu ai salariul visat, insa perseverenta te va duce cu siguranta acolo unde iti doresti. Pentru a rezolva probleme financiare urgente vei putea apela mereu la un credit online, iar dupa ce vei dobandi experienta, cu siguranta si venitul va creste pe masura. Tine cont ca e foarte important sa faci ce iti place!

2. Potentialul infinit

Acesta se refera la abilitatea ta de manifestare a creativitatii atunci cand ai de rezolvat o situatie complexa. Cand iti dezvolti credinta, nu doar increderea in fortele tale, vei intelege ca esti ghidat de energii exterioare, ca esti in siguranta si tinut pe fagasul tau. Aceasta conexiune cu sinele permite oamenilor, experientelor si lucrurilor de care ai nevoie sa vina catre tine. 

3. Efortul minim

Aceasta lege se bazeaza pe faptul ca natura functioneaza cu efort minim, prin curgere si fara rezistenta. Este principiul iubirii si al armoniei care spune ca atunci cand faci ceea ce iti place si te implineste, simti cum totul decurge fara efort, cu toate ca actionezi constant. Asadar, in timp ce esti concentrat asupra unui lucru, nu te uita mereu in urma si nu cantari progresul, rezultatele si expectantele. Ramai in flow, in prezent, chiar daca nu vezi sensul, si te vei surprinde realizand repede ceea ce-ti doresti.  

4. Intentia

Legea intentiei se refera la lucrurile la care te gandesti constant. Nu ai putea sa ai o idee daca nu ai avea si abilitatea de a o pune in practica. A-ti investi atentia intr-o anumita directie, fie ca e abundenta financiara, fie ca e familia sau o casa, este prima garantie a faptului ca planul tau va fi incununat de succes.

E bine sa stii ca provocari vor aparea chiar si odata ce te afli pe drumul tau si ai descoperit ce ai de facut. Ele au rolul de a-ti darama blocajele si fricile. Cu toate acestea, vei gasi chiar si-n cele mai intunecate momente curajul sa te ridici si sa mergi mai departe. 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here