CSM Bucovina Rădăuți: record de medalii la lupte greco romane

0
211

CSM Bucovina Rădăuți a marcat cel mai bogat an în medalii la secția de lupte greco romane. Cu un palmares impresionant, clubul a demonstrat măiestrie, dedicare și un spirit competitiv de excepție, aducând acasă un număr remarcabil de medalii la competițiile naționale și internaționale.

Anul a fost marcat de un succes răsunător pentru secția de lupte greco-romane a clubului, care a cucerit un total de 14 medalii de aur, 2 medalii de argint și 5 medalii de bronz la campionatele naționale. Pe scena internațională, luptătorii au continuat să impresioneze, obținând 7 medalii de aur, 3 de argint și 4 de bronz. Aceste realizări subliniază nu doar talentul excepțional al sportivilor, ci și antrenamentul riguros și dedicarea lor. De asemenea CSM Bucovina Rădăuți a ocupat locul 1 pe echipe la categoria U15.

În contextul european, sportivii Lungu Constantin și Lungu Alexandru au adus mândrie națională, câștigând fiecare câte o medalie de bronz în cadrul competițiilor desfășurate în Tirana, Albania respectiv Kapoșvar, Ungaria. Un moment de glorie a fost atins și la Campionatul Mondial Școlar din Rio de Janeiro, Brazilia, unde Lungu Gabriel a obținut o prestigioasă medalie de argint.

Clubul dorește să exprime mulțumiri către toți colaboratorii și susținătorii secției de lupte Rădăuți, cu o mențiune specială pentru Primăria Rădăuți și Consiliul Local, și în mod deosebit pentru domnul primar Bogdan Loghin. Datorită sprijinului și investiției lor, sportivii au putut să-și atingă potențialul și să aducă onoare municipiului Rădăuți.

Antrenorul echipei își exprimă mândria pentru sportivii săi, evidențiind dăruirea și ambiția lor pe saltelele de lupte. Performanțele acestui an nu sunt doar un triumf sportiv, ci și o dovadă a spiritului neînfrânt și a pasiunii care animă clubul CSM Bucovina Rădăuți.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here