Cristea Dental, servicii stomatologice complete în Rădăuți

0
490

Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu pentru orice persoană, de aceea, îngrijirea danturii este mai mult decât necesară în zilele noastre.

Clinica stomatologică Cristea Dental vă întampină în municipiul Rădăuți cu un spațiu igienizat temeinic, personal experiementat și aparatură specializată.

Primul pas în rezolvarea problemelor stomatologice este efectuarea unei consultații, ulterior medicul stomatolog îți va pune la dispoziție o schemă personalizată de tratament, în funcție de problemele și afecțiunile cu care te confrunți.

Serviciile stomatologice Cristea Dental se realizează utilizand o aparatură performantă, având la bază cele mai noi tehnici stomatologice de tratament. Indiferent dacă ai nevoie de corectarea unei simple carii dentare sau o operație de reconstrucție mai complexă, rezultatele vor fi aceleași!

Dr. Vlad Cristea – Medic Stomatologie Generală relatează:

„Idealul nostru este acela de a obține încrederea fiecarui pacient, încă de la prima consultație în cabinet. Ne dorim să aibă în vedere recomandările noastre și să revină cu drag, ori de câte ori este necesar. În acest mod, vom putea să le redăm frumusețea naturală a zâmbetului, cât și sănătatea danturii.

Cabinetul stomatologic Cristea Dental și-a început activitatea având drept obiectiv furnizarea unor servicii stomatologice profesionale complete. Cheia danturii frumoase și sănatoase este reprezentată de efectuarea unui tratament dentar de calitate.

Cabinetul nostru este prevăzut cu aparatură de ultimă generație, ceea ce înseamnă că orice afecțiune dentară poate fi remediată. De asemenea, fiecare pacient este tratat cu profesionalism, respectându-se standardele internaționale de sterilizare corectă.

Pentru a preveni apariția diferitelor probleme la nivelul dinților, este indicată efectuarea unei consultații la fiecare 6 luni. În acest fel, se descoperă cariile incipiente și se tratează cu usurință, în vederea restabilirii integrității dinților.

Se efectuează periodic și igienizari dentare, pentru a îndeparta placa bacteriană existentă la suprafața dinților. Rolul medicului stomatolog este acela de a interveni în momentul în care pacientul se confruntă cu o afecțiune dentară ce îi provoacă disconfort. Iar noi suntem aici pentru tine!”

Zâmbetul este foarte important, atunci cand vine vorba de imaginea și de încrederea în propria persoană. Dacă și tu te afli în căutarea unui cabinet stomatologic Rădăuți care să îți ofere servicii de o calitate superioară, atunci Cristea Dental este alegerea potrivită.

Principalele servicii stomatologice oferite de Cristea Dental

Cristea Dental vine în întampinare cu o gamă completă de servicii, după cum urmează:

  • Implantologie – Tehnici chirurgicale ce vizează reabilitarea funcțională a unui pacient, prin reconstrucția dinților lipsă și a structurilor lor de sprijin, utilizând substituenți sintetici.
  • Estetica dentară – Lucrări dentare ce au rolul de a îmbunătăți aspectul estetic al dinților.
  • Chirurgie dentară – Proceduri medicale ce au la bază modificarea artificială atât la nivelul dinților, cât și a oaselor maxilarului.
  • Ortodonție – Corectarea dinților și a maxilarelor poziționate necorespunzător.
  • Endodonție – Ramura stomatologiei responsabilă de morfologia, fiziologia și patologia pulpei dentare și a țesuturilor periradiculare.
  • Profilaxie – Efectuarea controlului periodic, în vederea prevenirii și tratării bolilor gingivale sau parodontale.
  • Terapia cariei – Tratamentul cariei, de la caria simpla până la complicațiile acesteia.

Printre serviciile oferite pacienților se numară profilaxia dentară, diga dentară, terapia cariei, implantologie, chirurgie, endodonție, protetică, radiologie dentară, aplicarea de coroane zirconiu, cât și aplicarea de fațete din ceramică.

Așadar, dacă te confrunți cu orice afecțiune de natură stomatologică, ești salvat la Cristea Dental! Cabinetul Stomatologic este situat pe Strada Petru Rareș nr.16 din Rădăuți!

Programează-te acum la 0799 726 366 și uită de durerile dentare!

BONUS: Video Fațete Dentare

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here