Conacul Zaicești are o bucătărie de excepție în nordul Moldovei

0
4879
Conacul Zaicesti Botosani

La 7 km de Botoșani, în localitatea Zăicești, se află un loc de o frumusețe aparte în care poți petrece momente minunate alături de cei dragi și anume Conacul Zăicești. Poți veni aici pentru a te bucura de preparatele din restaurant dar și pentru a te caza în una dintre cele 4 camere disponibile.

Pensiunea, fostă moșie boierească, suprinde prin decorul său dar și prin serviciile puse la dispoziția clienților. Restaurantul conacului este unul dintre cele mai renumite restaurante din zonă, chiar și din nordul Moldovei, fiind compus dint-un salon verde care poate găzdui cam 60 de persoane și un cerdac cu o capacitate de 70 de persoane. Salonul verde este un loc unic, evocă epoca dantelelor scrobite, a corsetelor, o epocă de mult apusă dar totuși magică, care îi impresionează pe toți cei care trec pragul restaurantului.

În cerdac, se pot organiza seri reușite alături de prieteni și familie și se pot servi băuturi fine dar și bucate pe gustul tuturor.

Mâncărurile care pot fi servite la Conacul Zăicești sunt autentice și respectă toate standardele de rafinament.

Masa Romantica Conacul Zaicesti

La conac, meniul este piesa de rezistență! Acesta conține preparate tradiționale dar și preparate inspirate din bucătăria internațională, pentru toate folosindu-se doar ingrediente proaspete.

Oaspeții își pot alinta papilele gustative cu preparate savuroase, realizate de către maeștrii bucătari, precum: calamar ușor rumenit la cuptor umplut cu brânză feta, busuioc și roșii, garnisit cu dovlecel, ardei gras și hribi, fasole cu ciolan afumat, Platoul Filipeștilor, cocoș de munte undit îndelung până la frăgezire, berbecuț la proțap, mistreț vânătoresc, tochitură moldovenească, mușchi de vită servit pe piatră încinsă, cotlete de berbecuț la tigaie cu fistic, aripioare pane, crispy de pui, tartar de somon cu legume, confit din pulpă de rață cu varză călită, somon în crustă de ierburi, saramură de crap, mușchi de vită cu sos de piper verde, mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu, platoul domniței, rulou de pui cu sos de brânzeturi și multe altele.

Nici deserturile nu se lasă mai prejos, cele mai comandate fiind: papanași cu smântână și dulceață de afine, clătite umplute la cuptor, tortul casei cu blat crocant din biscuiți, colțunași.

Conacul Zăicești este locul perfect pentru ospăț, odihnă și taifas în orice anotimp. Odată cu încălzirea vremii se va deschide și Grădina de Vară, un loc foarte îndrăgit de cei care vizitează conacul.

ConaculZaicesti.ro

Află mai multe detalii despre Conacul Zăicești, fii la curent cu evenimentele care vor avea loc aici, vizitând pagina web www.conaculzaicesti.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here