Comparator Mercedes-Benz SUV GLA vs. GLC – Sisteme de asistență

0
94

Cele mai moderne autoturisme create de Mercedes sunt acum la dispoziția ta pe www.auto-schunn.ro.

Echipate cu dotări ultramoderne, care utilizează tehnologii de fabricație de ultimă oră, autovehiculele Mercedes Benz GLA sau GLC sunt mereu alegeri excelente pentru cei care își doresc confort și siguranță maximă la bord.

Modelul Mercedes-Benz GLA este dotat cu un pachet deosebit de asistență la rulare. Aceste sisteme moderne sunt concepute pentru a te ajuta în funcție de situației în adaptarea vitezei de deplasare a vehiculului, la manevrele de schimbare a benzii, reacționând concret și imediat în caz de pericol.

Concepute pentru a reduce la maximum riscul de accidente sistemele de asistență te protejează în trafic și în cele mai dificile și aglomerate condiții

Sistemul de asistență activă la frânare este ideal pentru a te avertiza în cazul unul pericol iminent, identificând cu succes obstacole, alți participanți la trafic cum sunt pietonii sau bicicliștii.

Inițierea unei frânari autonome de urgență poate însemna evitarea unui accident. Un alt pachet de asistență foarte util în manevre și la parcări este pachetul cu cameră video 360° cu care este dotat modelul Mercedes-Benz GLA.

Manevrabilitatea deosebită în spații înguste ajută la evitarea coliziunilor, la intrarea și ieșirea din parcări sau în cazul încadrării între alte vehicule.

Unul din cele mai apreciate sisteme opționale pentru modelul GLA este sistemul Distronic de asistență la păstrarea distanței în trafic.

Folosindu-l vei putea evita accidentele în cazul aglomerărilor și a mersului în coloană. Sistemul de recunoaștere al semnelor de circulație te ajută să detectezi din timp schimbări ale direcției de mers și recunoașterea limitelor de viteză în trafic

Modelul Mercedes-Benz GLC se mândrește cu diferite sisteme de asistență special concepute pentru a optimiza rularea în siguranță.

Confortul folosirii asistenței active de păstrarea distanței între vehicule este foarte apreciat, mai ales atunci când ești nevoit să rulezi în coloană iar traficul necesită atenție sporită, opriri și porniri frecvente.

Adaptabilitatea automată a vitezei la situația concretă de rulare îți economisește timp și oferă un plus de relaxare la volan.

Pachetul opțional plus de asistență la rulare al modelului GLC de la Mercedes – Benz este un pas eficient în conducerea autonomă.

Poți alege în completare asistență activă pentru ambuteiaj foarte utilă atunci când te deplasezi pe autostrăzi.

În cazul pericolului unor coliziuni laterale provocate de alte vehicule care se deplasează în trafic, poți beneficia de sistemul Presafe, care te protejează în mod suplimentar.

Manevrele de parcare sunt mult mai facile atunci când ai vizibilitate sporită în jur. asistență activă la parcare Parktronic detectează cu ajutorul camerei video locurile libere de parcare și spațiile necesare pentru efectuarea în deplină siguranță a manevrelor.

Vizibilitatea largă și avertizările acustice te ajută să parchezi în siguranță, fără risc de accidente chiar și în cele mai înguste spații.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here