„Chapeau, féminité!”, expoziție de pălării, voalete, flori de mătase și Horia Brenciu

0
680
Chapeau, feminite expoziție de pălării, voalete, flori de mătase și Horia Brenciu

Vineri, pe 11 Iunie 2021, începând cu orele 18:00, la Eden Garden Suceava, va avea loc o paradă a pălăriilor, expoziție de pălării, voalete și flori de mătase creații ale doamnei Gabriela Arion și marea surpriză: Horia Brenciu & HB Orchestra în concert!

„Școala de Etichetă și Bune Maniere”, Asociația „IDEVA”, Asociația „Seva”, Asociația „O  Viață Astfel” și Asociația „Mamele citesc” sunt organizatorii evenimentului de excepție, organizat cu stil, rafinament și maximă eleganță: „Chapeau, féminité!”.

Evenimentul este CARITABIL, in beneficiul copiilor cu autism și sindrom down din Suceava, pentru a ajuta cu costurile terapiei de care acești copii au mare nevoie! Vi se oferă astfel, marea oportunitate să dăruiți!

Noi, sucevenii am învățat anul trecut ce înseamnă teama, boala și izolarea. Dar am învățat și ce înseamnă să dăruim, să ne susținem unii pe alții, să fim solidari, să ne pese unii de alții.

Anul trecut a fost foarte greu pentru noi toți, dar tot ce a fost dificil ne-a consolidat omenia și spiritul civic și comunitar!

Avem convingerea că ÎMPREUNĂ vom reuși să alungăm teama și deznădejdea din inimile mamelor care au copii cu dizabilități, să le scoatem din izolare, să le ajutăm, să le susținem lupta de fiecare zi, pentru un cât mai bine posibil al copiilor dumnealor.

Accesul la eveniment este permis doar pe bază de invitație. Invitația este pentru o persoană.

Ținuta se impune a fi una elegantă, cu sacou în cazul domnilor, iar pentru doamne rochii elegante de seară!

Invitația se poate obține în urma înscrierii aici:
https://forms.gle/UF2QA4PMtCyVEUhe8

Locurile sunt limitate!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here