Centrul Pas cu Pas ajuta copiii cu autism sa evolueze in fiecare etapa de dezvoltare

0
220
Centrul Pas cu Pas Suceava

Nu este simplu sa primesti un diagnostic precum – autism – pentru copilul tau. Poate fi o veste ingrijoratoare la inceput, pentru ca nu oricine este informat despre aceasta tulburare de dezvoltare. Poate fi o experienta si un moment care te trece prin toate starile ca parinte si tot ce iti doresti este ca al tau copil sa fie bine.

Cu ajutor de specialitate si cu exercitiu, orice parinte intelege si descopera ca nu este totul chiar atat de infiorator pe cat pare si cu rabdare poate fi alaturi de copilul sau in orice moment, la fiecare pas. Poate fi stalpul sau de sprijin si il poate ajuta sa se dezvolte in propriul sau ritm. Centrul Pas cu Pas din Suceava este un centru de specialitate in acest sens. Aici sunt oameni pregatiti in domeniu care fac sedinte cu fiecare copil, astfel incat sa il invete lucruri noi, sa ii diminueze aceste comportamente repetitive si il ajuta sa se dezvolte personal.

Centrul ideal in care copiii cu autism se pot dezvolta

Centrul Pas cu Pas din Suceava este locul ideal in care copiii cu autism pot sa participe la diverse activitati si la terapii specifice. Vor gasi aici oameni cu experienta, specializati in terapie comportamentala. Terapia individuala ABA este terapia comportamentala, prin care terapeutii ii ajuta pe copii sa isi imbunatateasca comportamentul in scopul de a creste calitatea vietii.

Un alt tip de terapie este cea de grup, care este foarte benefica pentru cei mici pentru ca ii invata sa socializeze cu cei din jur, sa se adapteze la acest mediu in care vor trai si sa faca trecerea mai usor catre gradinita sau scoala. Lucrul in echipa este un alt aspect pe care il invata, chiar daca nu este chiar atat de simplu.

Sedintele de logopedie sunt foarte importante pentru ca ii ajuta sa-si formeze/dezvolte limbajul sau sa isi corecteze vorbirea, unde este cazul. Aici pot avea parte si de sedinte de kinetoterapie si masaj si chiar de terapia 3C. Cea din urma este o metoda de recuperare neuro-psihomotorie.

Accesati site-ul www.centrulpascupas.ro pentru a descoperi si alte servicii sau informatii despre Centrul Pas cu Pas. Cei din echipa va vor explica tot ceea ce aveti nevoie sa stiti despre activitatile si terapiile la care participa copilul.

Contact:
0721 861 125
contact@centrulpascupas.ro

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here