Centru de Colectare Donații pentru Refugiații din Ucraina în Rădăuți

0
213

Primăria municipiului Rădăuți a amenajat un cort în fața primăriei ce are rol de centru de colectare donații pentru refugiații din Ucraina. Donațiile se pot face de la 08:00 la 19:00.

„Suferința refugiaților ucrainieni în România ne obligă pe toți la acțiune. Acum și aici. Sute de familii, copii, adulți și bătrâni, bat la ușa țării noastre. Sunt speriați și singuri, fără adăpost. Căldura casei și siguranța unei vieți pașnice au devenit amintire pentru cei care au rămas fără țară, în calea unui invadator crud și nedrept. E timpul să-i alinăm pe cei care au fugit din calea unui război pe care nu l-au vrut sau provocat. E timpul iubirii de oameni!

În numele refugiaților ucrainieni, alăturați-vă demersului instituției noastre. În regim de urgență, Primăria Rădăuți organizează colectă de alimente!

În acest sens, primarul Municipiului Rădăuți, dl. Bogdan Loghin, demarează, începând de azi, 25 februarie 2022, o campanie de donații menită să vină în ajutorul persoanelor refugiate.

Amplasamentul cortului unde se vor aduna alimentele este în fața Primăriei Rădăuți.
Cortul este deschis zilnic între orele 08:00 – 19:00!

Toate donațiile vor fi distribuite împreună cu autoritățile competente, în toate spațiile destinate refugiaților!

Există și un număr de telefon dedicat acestei campanii, unde toți doritorii pot afla mai multe informații : 0742.571.387.

Rădăuțeni, haideți să dăm dovadă de umanitate, așa cum șade bine bucovinenilor!”

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here