Cauți cea mai bună metodă de protecție a banilor tăi împotriva inflației? Investește în apartamentele din noul complex Sivco Residence!

0
436

Se anunță vremuri tulburi în ceea ce privește nivelul de trai și cu siguranță și tu, la fel ca fiecare dintre noi, încerci să găsești cea mai bună metodă de protecție a economiilor tale împotriva inflației. Anii de pandemie, iar acum războiul din Ucraina, au determinat deja o creștere exagerată a prețurilor pentru bunurile necesare traiului de zi cu zi și în privința banilor și a nivelului de trai, specialiștii susțin că situația va continua să se deprecieze.

Doar dacă analizăm piața imobiliară de exemplu, observăm o creștere simțitoare a prețului locuințelor noi, iar acest lucru se datorează în primul rând scumpirii materiilor prime și reducerea volumului lor la nivel global.

Dar chiar și în aceste condiții, ca metodă de protecție împotriva inflației, investiția în imobiliare rămâne cea mai bună alegere întrucât titlurile de valoare tranzacționate la bursă au o volatilitate prea mare pentru a constitui o investiție sigură, iar randamentul depozitelor în bănci nu este îndeajuns de bun astfel încât să poată neutraliza efectele inflației.

În ce trebuie să investești dacă vrei să te ferești de efectele inflației?

Apartamentele în schimb, mai ales dacă este vorba de imobile noi, construite responsabil, își păstrează valoarea în timp și dacă mai sunt și poziționate într-o zonă convenabilă, se pot transforma pentru tine și într-o sursă stabilă și sigură de venituri pasive obținute din chirii.

Un exemplu de astfel de apartamente sunt cele din complexul Sivco Residence, situate la marginea municipiului Iași, pe șoseaua Voinești, la numărul 58A, de unde poți ajunge foarte rapid în zona Nicolina Belvedere – Platoul însorit.

În imediata apropiere a acestui complex, la doar 350 m, există și o stație unde opresc mai multe mijloace de transport care fac legătura cu centrul orașului, făcând astfel ca apartamentele Sivco Residence să fie un spațiu ideal de locuit pentru cei care doresc să stea departe de agitația marilor orașe, dar în același timp să beneficieze de toate avantajele pe care le oferă apropierea de ele.

La aproximativ 400 m de Sivco Residence există două supermarket-uri, iar la aproximativ 600 m distanță se construiește un hypermarket Kaufland. De asemenea, dacă locuiești aici și cauți un loc practic de făcut cumpărături, o opțiune bună este și Iulius Mall – Family Market, din Miroslava, care este situat la 1.1 km distanță de acest complex. Iar dacă ești foarte pretențios și nu te mulțumești cu puțin, atunci poți să mergi direct la Palas Mall, cel mai mare mall din regiunea Moldovei, unde poți ajunge în doar câteva minute cu mașina deoarece se află la doar 4.5 km distanță. Iar vestea cea mai bună cu privire la locație este faptul că Sivco Residence este un loc foarte convenabil de locuit nu doar pentru împătimiții de cumpărături, ci și pentru persoanele care doresc să locuiască aproape de locul lor de muncă.

În zona Palas Mall de exemplu, sunt foarte multe clădiri de birouri aparținând unor companii multinaționale cu renume și de asemenea, parcurile industriale 1 și 2, care vor găzdui în viitorul apropiat câteva mii de locuri de muncă sunt situate la aproximativ 5 km distanță.

Pe lângă poziționarea lor excelentă, apartamentele Sivco Residence se caracterizează și printr-o compartimentare modernă, care oferă locatarilor lor un confort deosebit, precum și finisaje de o calitate peste medie, care le dau o imagine elegantă, curată și atrăgătoare. De aceea, prețul unei chirii pentru un apartament cu două camere Iași, în complexul Sivco Residence, este de aproximativ 300 – 350 de euro lună, bani care îți pot aduce o oarecare siguranță financiară în calitate de investitor imobiliar.

Încă un punct forte al acestui complex imobiliar îl constituie și posibilitatea de a achita apartamentele cumpărate în criptomonede Bitcoin, un lucru foarte apreciat de cei care au preferat să se bazeze pe valutele virtuale în loc de cele reale în ceea ce privește economiile lor.

Cum era de așteptat, mulți români care doresc să se protejeze de efectele inflației au ales să investească în apartamente din complexul Sivco Residence, motiv pentru care un bloc este deja vândut în totalitate și aproximativ 35% din apartamentele altuia s-au dat din stadiul de la roșu, când doar pereții de cărămidă fuseseră ridicați.

În concluzie, apartamentele Sivco Residence se vând ca pâinea caldă, iar dacă ți-am stârnit interesul și vrei să cumperi unul dintre ele ca investiție sau chiar ca locuință personală, vestea bună este că anul acesta se va demara și proiectul Sivco 2 în proximitatea primului complex, ceea ce înseamnă că încă mai ai de unde să alegi!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here