Cătălin Tibeică: TNL Rădăuți s-a mobilizat la maxim pentru obținerea unui rezultat electoral cât mai bun pe 24 noiembrie

0
1113
Tibeica Silviu-Catalin cu echipa TNL Radauti la Vicovu de Sus

Rezultatul foarte bun obținut de către liberalii rădăuțeni în primul tur al alegerilor prezidențiale a produs o determinare deosebită în rândurile membrilor TNL Rădăuți.

„Tinerii au decis să se implice în acțiuni electorale de amploare, specifice,  pentru a situa organizația lor în fruntea celor cu scoruri mari la nivel de județ. Am elaborat deja un plan de acțiune, am stabilit un calendar al acțiunilor electorale și în funcție de acestea, ne vom implica.

Vom pune accent pe atragerea celor neimplicați în activitățile politice și vom susține câteva proiecte civice de anvergură la nivelul municipiului Rădăuți. Contăm și pe implicarea altor entități politice de pe zona de dreapta, care și-au anunțat deja susținerea pentru președintele Klaus Iohannis. Electoratul rădăuțean trebuie să vină  în număr mare la vot, întrucât pe 24 noiembrie, avem o mare oportunitate, adică să retrasăm democratic viitorul României. Votul este cel mai important argument într-o democrație, astfel încât nu se cade să refuzăm participarea la reconstruirea europeană a României.

TNL Rădăuți va populariza mesajul electoral pro-european al președintelui Iohannis, va promova în rândurile tinerilor, cu precădere, importanța prezentării la vot în data de 24 noiembrie. O singură dată, la cinci ani, suntem chemați la urne să  alegem președintele țării.  Votul nostru din 24 noiembrie este un vot pentru viitor, o garanție a normalității, stabilității și bunăstării!

Să ne gândim la aceste lucruri și să ne prezentăm la vot pe 24 noiembrie, pentru al realege pe Klaus Iohannis, președinte al României! Este un președinte care și-a reconfirmat vocația europeană salvând democrația românească de derapajele PSD-iste!”

Tibeică Silviu-Cătălin
Președinte TNL Rădăuți

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here