Cătălin Tibeică : Bogdan Loghin PNL, unica șansă pentru dezvoltarea municipiului Rădăuți!

0
1274
Catalin Tibeica

Alegerea lui Bogdan Loghin în calitate de primar al municipiului Rădăuți reprezintă o șansă unică pentru viitorul nostru, singura soluție spre dezvoltarea și modernizarea orașului.

În calitatea mea de președinte TNL Rădăuți am avut nenumărate întâlniri și discuții cu tineri care mi-au împărtășit preocupările lor pentru viitorul municipiului nostru. Tinerii rădăuțeni își doresc un primar care să-i reprezinte cu adevărat, un primar care să-i înțeleagă, să-i susțină, să fie, cu alte cuvinte, “unul de-ai lor”. Acesta este Bogdan Loghin, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Rădăuți. Sute de tineri rădăuțeni m-au încurajat permanent și m-au încărcat cu energie în această campanie electorală. Pentru ei m-am implicat permanent in activitățile TNL, iar acum le cer să se prezinte la vot, duminică, pe 27 septembrie, pentru a reuși să ne schimbăm viitorul.

Bogdan Loghin și Cătălin Tibeică

Avem acum ocazia să alegem un tânăr rădăuțean care și-a dovedit calitățile administrative, un tânăr care a prezentat cea mai realistă ofertă electorală. Cred în Bogdan Loghin! Voi merge împreună cu întreaga familie la vot, alături de prieteni, cunoștințe și colegi și voi vota, fără nicio reținere, Bogdan Loghin și echipa de consilieri PNL.

A venit timpul ca tinerii să fie luați în seamă, să nu mai fie nevoie să plece în alte orașe sau chiar în străinătate pentru a-și găsi un rost. Am ales să rămân în țară, așa cum au ales și alți colegi medici, deși aveam șansa unei vieți mult mai bune dincolo de granițele țării. Am preferat să mă întorc acasă pentru că Rădăuțiul are în sfârșit o mare șansă! Bogdan Loghin este singurul candidat care a venit cu o ofertă concretă pentru tineri, singurul care ne-a convins că știe ce spune și că își va respecta promisiunile.

Rădăuțiul are o o șansă unică la modernizare prin  aplicarea programului electoral propus de către Bogdan Loghin. Îi invit pe toți cei cărora le pasă de viitorul Rădăuțiului să vină la vot. Votând Bogdan Loghin votați pentru viitorul copiilor și al nepoților voștri! Duminică, 27 septembrie, votăm pentru viitorul municipiului Rădăuți, votăm pentru modernizarea și demnitatea localității noastre!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here