Casele din lemn rotund reprezintă o alegere sigură și elegantă

0
3738
Constructii case din lemn

O casă din lemn rotund este sinonimă cu o casă confortabilă, sănătoasă și frumoasă. Lemnul nu este doar o parte a naturii, iar utilizarea sa în construcții este benefică pentru mediu.

O construcție din lemn necesită mai puțină energie, presupune un impact mai redus asupra mediului și o amprentă mai redusă de carbon decât construcțiile convenționale.

Construirea unei case din lemn are beneficii directe pentru oamenii care vor locui acolo: beneficii economice, dar și legate de calitatea vieții celor care locuiesc acolo.

  • Viteza de construcție

Unul dintre marile avantaje ale construirii unei case din lemn rotund este rapiditatea procesului de construcție. Astfel se pot economisi timp și bani, din moment ce timpul de construcție este mai scurt, iar costurile forței de muncă sunt mai mici.

Construirea unei case într-un timp scurt este foarte convenabilă, în special în condiții meteorologice nefavorabile cum ar fi ploaie, zăpadă și pericol de îngheț.

  • Izolație termică bună și economie de energie

Lemnul este un material care este compus din fibre goale, aliniate axial pe lungimea arborelui, unde aceste spații sau goluri conțin aer prins care conferă calități excelente de izolație termică.

Lemnul este de aproximativ șase ori mai eficient decât cărămida, de cincisprezece ori mai eficient decât betonul sau piatra și de 400 de ori mai eficient decât oțelul.

Proprietățile termice ale lemnului reduc consumul de energie prin moderarea fluctuațiilor termice ale interiorului. Pentru ca o temperatură constantă să se mențină în interiorul casei și în același timp să cheltui mai puțini bani pe încălzire sau pe aer condiționat, lemnul este o alternativă foarte convenabilă în comparație cu alte materiale.

  • Lemnul este prietenos cu mediul

Astăzi, oamenii sunt mai conștienți de importanța îngrijirii și utilizării în mod rezonabil a resurselor naturale pe care le avem. Casele din lemn sunt durabile, regenerabile și ecologice.

  • Durabilitate și rezistență

Dacă se iau măsuri adecvate de protecție împotriva umidității, a intemperiilor și a atacurilor organismelor care se hrănesc cu celuloză, viața unei structuri din lemn poate fi foarte lungă. Această durabilitate naturală se datorează unor motive puțin cunoscute, inima sau centrul arborilor, sunt impregnate cu substanțe chimice care sunt conservanți eficienți.

  • Lemnul este un material sănătos și natural

Multe studii au arătat că anumite tipuri de materiale utilizează componente chimice pentru elaborarea lor și afectează sănătatea oamenilor pe termen lung. În acest sens, încărcarea electrostatică emisă de unele materiale de construcție poate deveni o problemă pentru unii oameni, deoarece acestea pot afecta sănătatea lor într-o oarecare măsură. Vestea bună este că lemnul emite o încărcătură electrostatică zero.

Profitând de aceste nenumărate avantaje ale unei case din lemn , poți lua oricând decizia de a avea propria construcție. Dacă ai nevoie de un constructor de case din lemn de încredere, recomandarea noastră este compania Log Home din Vatra Dornei, județul Suceava.

Societatea produce case ecologice din bușteni de calitate superioară, cu diametrul de peste 30 cm, îmbinați prin chertare fără a utiliza accesorii metalice.

Prețioasele case din lemn produse de Log Home pot fi livrate oriunde în țară, dar și în alte țări, putând fi montate pe o fundație pregătită din timp.

Prețul caselor se calculează în funcție de suprafața construcției, pe metru cub de lemn rotund.

Află mai multe detalii despre Log Home și vizionează portofoliul de lucrări executate până în prezent pe pagina web www.loghome.com.ro/casedinlemn.php.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here