Case din lemn ecologice, economice și la prețuri foarte bune de la Mobina

0
2800
Case din lemn ecologice, economice și la prețuri foarte bune de la Mobina

Cu toții ne dorim să locuim într-o casă ce să ofere acces la curte. Avantajele de a locui la casă sunt considerabil mai mari decât cele a de locui la bloc, dar de cele mai multe ori prețul unei case este considerabil mai mare decât cel al unei locuințe la bloc. Doar că trebuie spus că există totuși o variantă economică, atât din punct de vedere al costurilor de ridicare a unei case, cât și cu privire la costurile de întreținere a acesteia, iar această variantă o reprezintă casele din lemn.

Lemnul este unul dintre primele materiale folosite în construcția de adăposturi încă din cele mai vechi timpuri din lume. Chiar și cu toate inovațiile în domeniul construcțiilor de case, lemnul rămâne și în zilele noastre un material de construcții extrem de apreciat și folosit. Mobina cunoaște foarte bine toate avantajele pe care lemnul le oferă ca material în construcția de case și oferă diverse proiecte de case din lemn. Mobina este o firmă din Suceava specializată în prelucrarea lemnului și în construcția de case din lemn, dar și de accesorii pentru astfel de case. Cu un portofoliu impresionant, cei de la Mobina sunt printre cele mai renumite firme în domeniul caselor din lemn. Echipa de specialiști de la Mobina a derulat proiecte în toate colțurile țării, dar și în afara granițelor României.

Case din lemn

Atunci când alegi o casă din lemn, vei beneficia de o casă ecologică datorită faptului că lemnul este un material natural și nu poluează în niciun fel mediul înconjurător. Mai mult decât atât, o casă din lemn este și o casă economică. Acest lucru se datorează tehnologiei folosite în construcția de case din lemn de către cei de la Mobina, dar și datorită proprietăților materialului lemnos.

Astfel, lemnul este un foarte bun izolator termic, iar datorită tehnologiilor folosite de către cei de la Mobina, casa ta va fi perfect ventilată, dar și eficientă din punct de vedere al consumului termic. Prin urmare, într-o casă din lemn costurile cu încălzirea în perioada anotimpului rece sunt mult mai mici, iar dispozitivele de combatere a umidității nu sunt necesare. Trebuie spus de asemenea că o casă din lemn de la Mobina înseamnă și prețuri foarte bune comparativ cu un proiect asemănător realizat din alte materiale de construcții.

Casa economica din lemn

O casă din lemn este mai ieftină ca urmare a faptului că lemnul este un material natural și relativ ușor de procurat, acesta necesitând puține prelucrări înainte de a fi folosit în construcția de case. Mai mult decât atât, datorită faptului că o casă din lemn se construiește mult mai rapid și într-un timp mai scurt, costurile cu mâna de lucru pentru ridicarea unei astfel de case din lemn sunt mai mici.

La Mobina orice proiect este discutat individual atât din punct de vedere al realizării acestuia, cât și din punct de vedere al prețului. Tocmai datorită faptului că fiecare proiect este unic și fiecare client are așteptările sale, echipa de la Mobina consideră că a discuta un preț standard pe metru pătrat este neprofesionist. Astfel, atunci când ești decis să te bucuri de case din lemn tot ceea ce trebuie să faci este să iei legătura cu specialiștii care lucrează pentru Mobina. Aceștia te vor ajuta să faci cea mai bună alegere și te vei bucura de un preț stabilit în funcție de proiectul de casă pe care îl dorești. Pentru mai multe informații referitoare la serviciile și produsele oferite de cei de la Mobina Construct SRL, dar și la prețurile estimative pentru o casă din lemn, te invităm să accesezi www.mobina.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here