Casa Vatră Rădăuți: design modern, mâncare gustoasă și evenimente LIVE

0
1923

Casa Vatră, restaurant din Rădăuți, ce pune accent pe modul în care sunt întâmpinați oaspeții vine cu un design modern, îmbunătățit, după o renovare considerabilă, mâncare gustoasă și evenimente LIVE.

Casa Vatră la dispoziția clienților cu un design îmbunătățit

Restaurantul este unul dintre cele mai apreciate din municipiul Rădăuți, iar proprietarul acestuia, Dan Vatră a investit constant în dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor oferite clienților.

Renovările ce au avut loc până nu de mult au schimbat atât modul de înfățișare exterior al restaurantului, ce ține loc și de motel, cât și interiorul acestuia. Design-ul exterior a primit o îmbunătățire considerabilă, cu ajutorul tâmplăriei PVC Premium oferită de firma locală:  TAVIDOR, fiind mult mai vizibil și mai atractiv atât ziua, cât și în timpul nopții.

În cadrul renovărilor a fost schimbat și designul interior al localui, având acum un aspect mult mai primitor, mai aerisit și mai confortabil pentru oaspeții ce trec pragul restaurantului. Camerele de cazare sunt și ele bine puse la punct, iar clienții ce ajung în municipiul Rădăuți se pot bucura de un confort deosebit și liniște desăvârșită.

Servicii PREMIUM pentru clienți PREMIUM

Întrucât dorința de satisfacere a clienților este pe primul loc pentru Casa Vatră, restaurantul pune la dispoziție clienților un meniu desăvârșit de mâncăruri și băuturi gustoase pentru toate gusturile și buzunarele.

Personalul bine pregătit, bucătăria cu experiență și conducerea implicată în acțiunile afacerii conduc către o bună organizare și o servire orientată spre gusturile clienților înspre a le răsfăța papilele gustative și a-i face să se simtă ca acasă.

Unul dintre atuurile pe care le deține restaurantul este o amplasare într-o locație liniștită, cu multe locuri de parcare și proximitate de centrul municipiului Rădăuți.

Evenimentele LIVE, reintroduse în meniu de către proprietarul locației, fac weekendurile mai frumoase rădăuțenilor și le oferă în același timp un prilej de a se elibera de stres și de a se bucura de o seară cu muzică bună, mâncare gustoasă și băutură pe alese. Și nu în ultimul rând narghileaua premium cu o varietate de arome, ce completează perfect o seară în oraș.

Vizitează și tu restaurantul Casa Vatră ce poate fi găsit pe Str. Gării nr. 9. Rezervările și comenzile telefonice se fac la 0748 239 123 sau 0746 111 615.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here