Carbonica.ro – Furnizorul tău de gheață carbonică din Iași

0
1382
Gheata carbonica la nunta

În ultimii ani utilizarea de gheață carbonică a crescut constant în tot mai multe domenii și astfel cererea de astfel de gheață a fost tot mai mare. Prin urmare, numărul de firme care comercializează gheață carbonică este în continuă creștere și uneori nu este deloc ușor să alegi firma care să îți ofere gheață carbonică de calitate și la cele mai competitive prețuri de pe piață. Pentru a beneficia de gheață carbonică de calitate superioară și de prețuri fără concurență pe piața de astfel de produse îți recomandăm Carbonica.ro.

Carbonica este o firmă din Iași care comercializează gheață carbonică pentru diferite utilizări. Indiferent de domeniul în care ai nevoie de gheață carbonică, trebuie să știi că poți comanda acest produs la Carbonica.ro prin telefon la numărul 0764 998 877 sau online prin intermediul site-ului firmei. Se asigură livrare în orice colț al țării, iar pentru a avea garanția faptului că gheața carbonică este transportată în condiții optime și nu reprezintă un pericol pe durata transportului este indicat a se apela la specialiștii care lucrează pentru Carbonica.ro. Este important de subliniat faptul că gheața carbonică trebuie transportată în condiții speciale pentru a a-și păstra proprietățile și pentru a nu pune în pericol persoana care asigură transportul.

Prețurile practicate de Carbonica.ro variază în funcție de cantitatea de gheață carbonică comandată și de modul în care clientul urmează să intre în posesia acesteia. Astfel, dacă clientul are nevoie de livrare, prețul acesteia este de 210 lei pentru o cutie de 18 kg, livrarea urmând a se face prin intermediul firmei de curierat Fan Curier în acele locații unde această firmă are puncte de lucru. Dacă gheața carbonică urmează să fie ridicată direct de la sediul Carbonica.ro, atunci prețul este de 200 de lei. Mai mult decât atât, pentru comenzi mai mari de 3 cutii de gheață carbonică prețul este redus considerabil.

Dacă până acum ceva timp gheața carbonică era folosită în majoritatea cazurilor în industria alimentară și industria medicală, recent tot mai multă lume folosește acest tip de gheață carbonică pentru efecte speciale la evenimente, petreceri sau în baruri și cluburi. Astfel, tot mai multe sunt anunțurile în mediul online al firmelor care organizează evenimente precum nunți sau majorate care oferă spectacole cu fum greu. Pentru obținerea acestui fum greu se folosește gheața carbonică. De asemenea, tot mai multe cluburi și baruri folosesc gheața carbonică pentru răcirea băuturilor și servirea acestora, gheața eliberând un fum greu din pahare ce creează un efect interesant pentru clienți.

Administrezi o firmă ce se ocupă cu organizarea diverselor evenimente festive și ai nevoie de gheață carbonică? Deții un restaurant și ai nevoie de gheață carbonică pentru păstrarea alimentelor în condiții optime astfel încât să nu se altereze? Sau administrezi un club și vrei să îți încânți clienții cu o atmosferă fantastică și misterioasă? Ei bine, pentru oricare dintre aceste situații, Carbonica.ro îți oferă gheață carbonică de cea mai bună calitate și la prețuri foarte competitive. Specialiștii de la Carbonica.ro te pot ajuta cu informații referitoare la gheață carbonică și la utilizările acesteia, dar și cu transportul de gheață carbonică în condiții optime

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here