Când, de ce și cum să porți ghete de iarnă? Află de aici trucuri pe care NU le știai!

0
1352

Când vremea rece își face apariția, majoritatea dintre noi preferă comoditatea ghetelor de iarnă și nu consideră că acestea ar putea aduce un plus de valoare ținutei. Există multe stiluri și tipuri diferite de ghete de zăpadă, de la cizme înalte la bocanci greoi. Deoarece toate tipurile de încălțări apar doar în anumite perioade ale anului, oamenii se întreabă adesea cum să le poarte, când să le poarte, de ce să le poarte și când să le cumpere. Cu toate acestea, sunt văzute ca fiind foarte greu de asortat, însă alegerea unei ținute grozave în combinație cu ghete, botine sau cizme este de fapt destul de simplă.

De ce să porți încălțările speciale de iarnă?

Când vine vorba de sezonul rece, trebuie să fii sigur că porți pantofii adecvați. Dacă nu, acest lucru poate duce la accidente, alunecări pe gheață și, în cel mai bun caz, doar la o senzație de frig. Perechile de încălțăminte de zăpadă nu sunt doar simple accesorii, iar mai jos ai câteva dintre motivele principale pentru a alege botinele chic sau cizmele ideale pentru lunile friguroase. Ele sunt unele dintre cele mai călduroase și comode încălțări de iarnă. Pe măsură ce temperatura scade, ai nevoie de încălțăminte care este construită special pentru a-ți menține picioarele calde.

În general, ghetele de zăpadă trebuie să fie foarte durabile, deoarece acestea trebuie să-ți protejeze picioarele de o mulțime de lucruri diferite. Acestea oferă sprijin gleznelor, nu lasă frigul și umezeala să ajungă la piele și sunt făcute pentru a rezista mult timp. Cu toate acestea, vor avea nevoie de îngrijire adecvată, mai ales dacă le porți des.

Când să cumperi ghetele de iarnă?

Este întotdeauna cel mai bine să facă cumpărăturile pentru fiecare sezon în avans. Când începe unul, elementele de bază pentru acel anotimp vor apărea, uneori, la un preț mult mai mare, deoarece cererea crește prețurile. De asemenea, din cauza tuturor celor care au nevoie de același lucru la un anumit moment, este posibil să nu poți găsi perechea de ghete sau cizme care îți place, pe mărimea ta. Achiziționarea cizmelor de zăpadă înainte de venirea iernii te va ajuta să economisești bani și vei avea timp să găsești modelul care îți place.

Când să le porți?

Deoarece cizmele, ghetele sau botinele sunt atât de călduroase, nu vei dori să le porți în mijlocul verii. Atâta timp cât ele sunt impermeabile, ele pot fi purtate pe ploaie, frig și ninsoare deoarece apa și frigul nu pot pătrunde în tălpi. Poți porți chiar dacă nu este pe jos zăpadă sau gheață.

Cum să le porți?

Există multe moduri de a purta ghetele de iarnă, iar acest lucru este posibil deoarece există mai multe modele și culori diferite. Mulți oameni cred adesea că ghetele de iarnă vin doar în modele care nu sunt la modă, însă acest lucru nu este adevărat! Există unele ghete  care sunt elegante și care te vor ajuta să creezi un aspect impresionant cu ținuta ta.

O modalitate clasică de a purta cizme este cu blugi skinny. Se asortează perfect cu cizmele și sunt atât de ușor de purtat. Poți pune un pulover și jacheta preferată și ai o ținută! Dacă ai ghete de zăpadă destul de voluminoase, poți purta un top mai structurat sau, dimpotrivă, mai decupat, pentru a echilibra aspectul.

Acestea fiind spuse, iată câteva secrete din spatele ghetelor de iarnă. Indiferent de sezon, ele sunt potrivite atunci când completează o ținută, însă ține minte că rolul lor principal este să te ajute să mergi prin zăpadă!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here