Bugetul Municipiului Rădăuți Aprobat cu un Accent pe Dezvoltare și Infrastructură

0
276

Bugetul recent aprobat pentru municipiul Rădăuți marchează o direcție clară către dezvoltare, cu 59% din fonduri destinate acestui scop și 41% pentru funcționare.

Bugetul municipiului Rădăuți a fost recent aprobat în cadrul ședinței Consiliului Local din 5 februarie, evidențiind o direcție clară către dezvoltare. Primarul Bogdan Andrei Loghin a exprimat satisfacția sa în legătură cu acest buget, subliniind sprijinul consilierilor locali și implicarea echipei sale. Primarul a subliniat că, în ciuda provocărilor financiare, au reușit să își orienteze prioritățile către proiecte de dezvoltare, în special datorită fondurilor europene.

În ceea ce privește prioritățile pentru anul 2024, primarul a anunțat că acesta va fi „anul asfaltărilor”, cu planuri de asfaltare a mai multor străzi importante din oraș, inclusiv strada Volovățului și strada Simion Bărnuțiu. Bugetul include și fonduri pentru achiziționarea clădirii de la Lac, pentru care se va realiza o expertiză și evaluare în vederea transformării acesteia într-o locație de vis, și pentru alte proiecte, precum modernizarea iluminatului public și investiții în școli și în sistemul medical.

Primarul și-a reiterat angajamentul său față de dezvoltarea municipiului și a asigurat că bugetul reflectă consultarea publică și nevoile comunității, mulțumind cetățenilor pentru sprijinul acordat și subliniind importanța cooperării pentru realizarea obiectivelor propuse.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here