Bucovina Outdoor Adventure, cei mai mari furnizori de aventură din Nordul României

0
4250
Bucovina-Outdoor-Adventure

Bucovina Outdoor Adventure este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii outdoor de aventură din Nordul României. Compania a fost înființată în anul 2017 și are cea mai variată gamă de servicii de aventură, în special dedicate pentru team building-uri și tabere de copii din Bucovina.

ACTIVITĂȚI BUCOVINA OUTDOOR ADVENTURE

Mega Tiroliana de la Palma

Mega Tiroliana de la Palma

Cea mai lungă și spectaculoasă tiroliană din România și Europa centrală; este cu siguranță cea mai căutată experiență de adrenalină din Bucovina, mii de amatori de senzații tari zboară peste pădurea Obcina Mare în fiecare sezon.

Bucovina Mountain Safari

Bucovina Mountain Safari

Departamentul motorizat al Bucovina Outdoor Adventure organizează tururi pe ATV-uri și Buggy-uri de ultimă generație pe coastele munților și pe coclauri umblate doar de ciobanii cu turme de oi.

Paintball

Paintball

Meciuri de paintball pentru pasionații de aventură, arme și senzații tari în apropierea tirolienei de la Palma.

Zorbing

Zorbing

Distrează-te la maxim și bucură-te de adrenalină maximă cu bila Zorb. Intră în bilă și rostogolește-te pe câmpurile din Sucevița până nu mai poți. Bila se închiriază la oră.

Caiac și Rafting

Caiac si Rafting

Adrenalină, relaxare și socializare, pe râurile Bistrița sau Moldova în niște peisaje de poveste. Merită cu adevărat o astfel de experiență, sunetul apei, natura de jur împrejur, adrenalina pompată pe porțiunile repezi și liniștea de pe cele line te fac să îți dorești mai mult.

Trasee montane pe bicicletă

Munții au propriile trasee numai bune de parcurs cu bicicleta. Trăiește adrenalina la maxim, distrează-te și respiră aer curat de munte, în timp ce parcurgi trasee montane pe bicicletă.

Drumeție Montană

Drumetii montane

Drumeție Montană și lecții de supraviețuire cu Bogdan Jurescu (drumețiile se pot face pe câteva ore sau, de ce nu, pe câteva zile, noaptea se doarme la cort sau la hamac, mâncarea se gătește în aer liber sau la stânile din vârful muntelui, iar dușul se face în râu)

OFERTE PERSONALIZATE

Se pot face oferte personalizate ce includ toate aceste servicii sau o parte dintre ele și se poate asigura cazarea la unul dintre partenerii companiei, de la camping-uri la hoteluri de 4*. Pentru orice alte informații și programări îl puteți contacta pe managerul companiei – Ion Curea la 0757 889 052 sau pe pagina de FacebookBucovina Outdoor Adventures.

Mai multe informații pe www.bucovinaoutdooradventure.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here