BucoVerdi SPA O nouă „atracție” în Sucevița!

0
2917

La aproximativ 2km distanță de Mănăstirea Sucevița, pe strada Dealu Rîpei nr. 6, puteți găsi o nouă locație cu profil spa numită sugestiv BucoVerdi SPA.

Acest loc a luat naștere după aproximativ doi ani de pandemie, într-o perioadă destul de incertă, atât din punct de vedere economic cât și social. În toată această perioadă oamenii au avut tendința de a se izola și de a pune socializarea pe ultimele locuri în lista lor de priorități.

Scopul principal a BucoVerdi SPA a fost acela de a uni oamenii, de a-i aduce împreună în același loc pentru a petrece câteva ore sau poate chiar zile împreună. BucoVerdi SPA dispune de două ciubere cu apă caldă, fiecare cu o capacitate maximă de 10 persoane, de o saună umedă și de o zonă de lounge, unde cei care le trec pragul au la dispoziție diferite jocuri de societate pentru a petrece un timp de calitate alături de prieteni sau familie.

În aceeași incintă se află desigur și o unitate de cazare care poate găzdui până la 22 de persoane, ceea ce înseamnă că puteți petrece un weekend întreg în mijlocul naturii pentru a vă reîncarca bateriile. În perioada aceasta de iarnă zapada este garantată.

Informații puteți găsi la numărul de telefon: 0758363678, pe pagina de Facebook @bucoverdi spa, dar și pe instagramul bucoverdi_spa.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here