Bricheții din rumeguș de la Pellegreeno – alegerea potrivită pentru încălzirea locuințelor

0
583

Sezonul rece a trecut, dar cei care au nevoie să își încălzează locuințele ar trebui deja să își achiziționeze combustibilii.

Una dintre cele mai avantajoase forme de încălzire o reprezintă și în acest an bricheți din rumeguș. Aceștia au multiple avantaje, iar unele dintre acestea sunt:

  • Peleții sunt vânduți în ambalaje strânse și uscate din care trebuie turnate în silozuri. Ei sunt cel mai adesea ambalați în saci de 15 sau 25 kg. Transportul și depozitarea peleților în saci este curată și confortabilă. Când depozitezi peleții, trebuie să te asiguri că nu vor absorbi umezeala și prin urmare, trebuie depozitați într-o încăpere uscată și bine ventilată.
  • Arderea peleților nu afectează echilibrul CO₂, deoarece dioxidul de carbon eliberat în atmosferă este egal cu dioxidul de carbon absorbit de plante în procesul de fotosinteză în timpul creșterii lor.
  • Prețurile pentru bricheți nu depind de fluctuația prețurilor resurselor naturale, deoarece aceștia sunt produși din deșeuri de origine vegetală disponibile peste tot. Peleții nu trebuie importați, producători de peleți găsindu-se în apropiere, iar costurile cu transportul fiind rezonabile.
  • Peleții produși din deșeuri de lemn degajă un miros plăcut atunci când ard. Cantitatea de cenușă rămasă după arderea peleților variază de la 0,2 la 1% în funcție de calitatea lor. De la 10 până la 47 kg de cenușă se produc anual când o clădire cu o suprafață de 160 m2 este încălzită. Un cazan are nevoie rar de curățare și în plus, cenușa poate fi folosită ca îngrășământ, deoarece conține minerale valoroase pentru plante.

Compania Pellegreeno ce își are sediul în municipiul Rădăuți, județul Suceava comercializează peleți și brichete engros la prețuri convenabile, fiind unic importator al produselor fabricate in Ucraina si Polonia.

Peleții Pellegreeno reprezintă un combustibil din biomasă rafinat și densificat, fomat din rumeguș comprimat într-un diametru uniform, sub presiune ridicată. Aceștia sunt ideali pentru sistemele de încălzire precum sobe, șemineuri, cazane, boilere, etc.

Ei sunt o sursă eficientă de căldură, deoarece conțin niveluri foarte scăzute de umiditate și cenușă, în comparație cu lemnul de lemn sau cărbunele. Practic tot materialul este ars și transformat în căldură.

Peleții de la Pellegreeno sunt competitivi din punct de vedere economic, față de combustibiil fosili casnici și căldura electrică.

Pellegreeno încurajează antreprenorii și oferă soluții sustenabile in ceea ce priveste vanzarea produselor sale.

Solicită acum o ofertă pentru produsele comercializate de Pellegreeno pe www.pellegreeno.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here