Alimentează-te cu bricheţi şi peleţi de la TOMIBENA Vicov, fiindcă iarna nu s-a terminat

0
2962
Peleti din lemn

TOMIBENA este o firmă cu sediul în Vicov de Sus, în apropiere de Rădăuţi, ce se ocupă cu comercializarea de brichete din rumeguş, peleţi din lemn, centrale, termoşeminee, sobe, dar şi panouri solare. Practic este firma care îţi oferă soluţia de încălzire pentru iarnă, dar şi combustibilul necesar pentru a face acest lucru.

Activând de ceva timp atât pe piaţa ONLINE, cât şi pe cea fizică, TOMIBENA are o selecţie de parteneri de încredere cu care lucrează în achiziţionarea produselor, aşa că poţi fi sigur că indiferent de produsul ales, vei avea parte de calitate superioară.

Întrucât iarna nu s-a terminat încă, anul acesta fiind destul de grea şi primăvara nu a venit, alimentează-te cu bricheţi din lemn sau peleţi din lemn de la Tomibena pentru a-ţi asigura stocul necesar de combustibil pentru a rezista până la venirea primăverii.

Brichete si peleti Tomibena

Peleţii din lemn vin împreună cu o mulţime de avantaje, printre care enumerăm: costuri mici cu transportul şi depozitarea; costuri scăzute de întreţinere a instalaţiilor; randament constant al echipamentelor; reducerea efectului de seră în procesul de ardere şi un randament al cazanelor de peste 90%. Ce îţi poţi dori mai mult de la un combustibil pentru centrală?

Brichetele din lemn au de asemenea o serie de avantaje cu care se achiziţionează, printre care enumerăm: combustibil ecologic, provenit din deşeuri lemnoase; cenuşa rezultată în urma arderii este un bun fertilizator pentru plante, fiind bogată în minerale; putere calorică mai mare decât cea a lemnului; perioada de ardere mai mare faţă de cea a lemnului; rămâne foarte puţină cenuşă în urma arderii; necesită un spaţiu redus de depozitare. Aşadar, brichteţii din lemn sunt o altă sursă de încălzire extrem de benefică pentru noi.

Brichete rumegus

În cazul în care nu-ţi ajung banii pentru a-ţi încălzi casa, Tomibena oferă posibilitatea de plată în rate cu 0% dobândă, astfel că vine în sprijinul tău cu o metodă de plată favorabilă.

Mai mult decât atât, Tomibena oferă preţuri foarte mici, de producător şi livrare gratuită în toată ţara.

OFERTĂ: La un tir complet de 24 de paleţi achiziţionaţi, plăteşti doar 23 şi primeşti 1 palet gratis.

Dacă eşti interesat de gama de produse comercializate de către TOMIBENA, sediul acestora poate fi găsit în Bivolarie, Vicov de Sus, lângă haltă. Mai mult decât atât poţi lua legătura cu cineva din cadrul firmei prin e-mail la tomibena88@yahoo.com sau la numărul de telefon: 0755 091 111. Comenzile ONLINE se fac pe www.tomibena.com.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here