Bogdan Loghin, primarul municipiului Rădăuți s-a vaccinat astăzi și îndeamnă cetățenii să facă același lucru

0
721

Bogdan Andrei Loghin, primarul Rădăuțiului, a ales să se VACCINEZE astăzi pe 20 septembrie 2021 la Centrul de Vaccinare de la Sala Polivalentă de lângă Zoo.

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a declarat următoarele:

„Nu, astăzi nu m-am vaccinat pentru a convinge pe altcineva înafară de mine ! Am făcut-o public, pentru că sunt o persoană asumată și niciodată nu m-am ferit în a-mi exprima propriile crezuri, față de voi, cetățenii orașului Rădăuți. După cum mulți dintre voi știți, în iarnă am trecut prin covid, o experiență traumatizantă prin care nu îmi doresc să treacă nimeni. La fel ca voi, nu știu care sunt efectele pe termen lung ale vaccinului, dar știu pe propria-mi piele, care sunt efectele pe termen scurt ale virusului.

Cântărind cele două situații, am ales să mă vaccinez și am făcut-o doar cu gândul că vom reuși să trecem peste acestă plagă nenorocită care ne-a zguduit viețile fiecăruia dintre noi. Fac apel la prudență și vă rog să tratați cu maximă seriozitate măsurile care vin odată cu intrarea orașului nostru în scenariul roșu! Dacă am dovedit că împreună putem să fim o comunitate, este datoria noastră să traversăm acest val nou de COVID, tot împreună, ca o comunitate unită! Cu Dumnezeu Înainte!”

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here