Biodiva recomandă uleiul de argan pentru un ten hidratat şi luminos

0
1263

Biodiva este un magazin online din Rădăuţi ce se ocupă cu comercializarea de produse cosmetice organice naturale. Magazinul iese în evidenţă cu calitatea produselor, promptitudinea livrării comenzilor şi profesionalismul consilierii telefonice.

Biodiva recomandă uleiul de argan pentru un ten hidratat şi luminos. Citeşte în continuare pentru a afla care sunt avantajele oferite de acest produs minune.

ulei-de-argan-bio-douce-nature-2

Uleiul de argan provine din fructul arborelui Argan, care este specific Marocului. Acest ulei de argan extrem de rar este produs în mod tradițional manual și este cunoscut că are o serie de proprietăți benefice legate de îngrijirea pielii. În urma folosirii sale, tenul  va fi mai hidratat și mai luminos.

Uleiul virgin de argan este un antioxidant natural care ajută la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea delicatelor țesuturi moi ale feței și ale corpului. Uleiul este plin de nutrienți și acizi grași esențiali, inclusiv acid linoleic și a fost folosit timp de decenii în industria cosmetică și în cea specifică îngrijirii pielii.

Unul dintre principalele beneficii pe care acest ulei le poate oferi este o reducere semnificativă a semnelor de îmbătrânire adesea observate la nivelul feței. Uleiul funcționează prin revitalizarea creșterii celulare și poate ajuta la combaterea problemelor provocate de poluare, soare, stres și fumat. Poate ajuta de asemenea la eliminarea ridurilor fine ale feței și ale corpului precum și la hidratarea pielii, iar studiile științifice au arătat pe parcursul timpului o creștere a elasticității pielii și atunci când este utilizat în mod regulat.

ulei-de-argan-bio-douce-nature

Un alt beneficiu este reprezentat de acțiunea sa antiinflamatorie, uleiul putând ajuta la reducerea semnelor de iritare a pielii și inflamații. Poate ușura multe probleme minore ale pielii. Semnele și cicatricile sunt adesea reduse în mod semnificativ prin aplicarea regulată a uleiului de argan. Acesta este de asemenea utilizat cu mare efect în cazul arsurilor.

Uleiul virgin de argan este bogat în vitamina E și acizi grași esențiali și se spune că ajută la tot felul de afecțiuni ale pielii: pielea uscată, acneea, psoriazisul, eczemele, ridurile sau vergeturile.

Cei cu pielea grasă pot găsi alinare în acest ulei deoarece îi poate ajuta la reglarea producției naturale de sebum, ceea ce duce adesea la probleme de piele și la acnee. Pe lângă acnee, uleiul de argan poate ajuta la tratarea eczemelor și a psoriazisului. Uleiul de argan poate de altfel ajuta la prevenirea vergeturilor în timpul sarcinii.

Prin urmare, nu este de mirare că uleiul virgin de argan este un ingredient foarte popular într-o mare varietate de produse pentru îngrijirea pielii, iar mai mulți producători îl includ ca ingredient principal în produsele lor.

Femeile din Maroc au folosit acest produs de secole, așa că, dacă nu ai descoperit încă multiplele beneficii ale uleiuiului de argan pentru îngrijirea pielii, ar trebui să-l încerci cât mai repede pentru a te convinge de calitățile sale miraculoase.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here