AVEGO – expertul tău în demolări mecanizate

0
1643
Demolari mecanizate

Demolarea este procesul care se întreprinde atunci când casele și alte tipuri de structuri trebuie să fie distruse din diverse motive.

În cazul clădirilor mici și a caselor, demolarea este un proces simplu, care implică fie tragerea structurii în jos, fie folosirea unor mașini de mari dimensiuni pentru a distruge structura.

Chiar dacă procesul de demolare poate părea simplu, în realitate este un proces mult mai complex. Înainte de orice demolare, trebuie să se efectueze anumite proceduri de siguranță precum: scoaterea materialului periculos, obținerea permisiunilor necesare, trimiterea notificărilor necesare, planuri de lucru privind siguranța. După ce toate aceste proceduri sunt efectuate, atunci începe procesul de demolăre.

Există mulți antreprenori care au toate echipamentele necesare pentru a efectua demolările necesare. Un asemenea antreprenor este compania AVEGO din județul Bacău care poate desfășura operațiuni de demolare mecanizată a caselor, a blocurilor sau a halelor industriale.

Înainte de demolarea propriu zisă, reprezentanții companiei fac o verificare amănunțită a structurii și iau cea mai bună decizie cu privire la tipul de demolare care ar trebui aplicată. Aceștia se asigură că serviciul de demolare se desfășoară eficient la o rată foarte bună din punct de vedere al costurilor. Forța de muncă specializată se asigură că nu se produce nici o eroare în timpul demolării, supraveghind continuu procesul în sine.

Demolari

Compania AVEGO realizează aceste lucrări de demolare mecanizate cu ajutorul utilajelor și echipamentelor cu randament mare de lucru, respecând normele tehnologice în vigoare. Dacă beneficiarul dorește, societatea poate realiza și evacuarea materialelor rezultate în urma demolării.

AVEGO se poate ocupa de următoarele tipuri de demolări mecanizate:

  • Demolare coșuri de fum
  • Demolare castele de apă
  • Concasare beton armat și nearmat
  • Extragere sau piconare placă și fundații din beton
  • Demolare clădiri din beton armat și zidărie
  • Demolare silozuri și buncăre din beton
  • Demolare turnuri de orice dimensiune
  • Demolare hale civile și industriale
  • Demolare poduri

Personalul companiei este calificat pentru a putea executa orice fel de lucrare mecanizată la cele mai ridicate strandarde în condiții de siguranță și profesionalism.

Misiunea celor de la AVEGO este de a asigura calitatea rezultatelor în termenele stabilite, conform cerințelor și particularităților fiecărui client, la cele mai bune prețuri de pe piață.

AVEGO nu se ocupă doar de lucrări de demolare mecanizată ci și de lucrări de excavații și terasamente și de închirierea utilajelor de construcții.

Mai multe detalii despre companie și despre serviciile sale se pot afla de pe site-ul web www.avego.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here