Avantajele plicurilor de curierat prin comparatie cu alte metode de impachetare

0
326

Pungile de corespondenta din plastic sunt folosite in mod popular acum. Acestea sunt plicuri de curierat din polietilena utilizate in mod obisnuit de intreprinderile de comert electronic pentru a expedia imbracaminte, materiale plastice, pantofi si alte produse neperisabile. Sunt usoare, rezistente la umiditate si vin intr-o mare varietate de dimensiuni. Ele pot fi folosite pentru aproape orice. Deoarece sunt practic lipsite de greutate, economisesc mari bani in transport. Avantajele utilizarii plicurilior de curierat:

1. Plicurile de curierat sunt usor de depozitat

O cutie cu plicuri sau pungi de curierat este foarte mica, in comparatie cu depozitarea cutiilor de carton si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la temperatura sau umiditate in unitatea de depozitare. In plus, exista mai multe dimensiuni in care puteti gasi plicuri de curierat astfel incat sa raspunda unui numar cat mai mare de cerinte.

2. Plicurile de curierat sunt variate

Exista diferite tipuri de pungi de corespondenta din plastic care sunt grozave pentru expedierea documentelor, bunurilor moi sau pieselor vestimentare. De asemenea, exista si plicuri captusite cu bule care ofera mai multa rezistenta coletului. Acestea sunt perfecte pentru bijuterii, electronice sau chiar carti.

De asemenea, plicurile izolate sunt cele mai bune pentru obiecte grele. Acestea sunt rezistente la perforare si la rupere ceea ce le ajuta sa reziste in medii dificile.

Toate aceste varietati de pungi de curierat din plastic ofera multa flexibilitate pentru a se potrivi diferitelor produse. De asemenea, ocupa mai putin spatiu in timpul expedierii si in timpul livrarii.

3. Punga de corespondenta din plastic este rezistenta la intemperii

Pungile de corespondenta din plastic sunt fabricate din materiale rezistente la apa, ceea ce elimina riscul  de deteriorare a produsului din cauza vremii nefavorabile. Chiar daca in mod normal aceasta reprezinta responsabilitatea curierului, care ar trebui sa se asigure de transportul optim al produselor, in realitate exista situatii in care coletele sunt expuse intemperiilor, mai ales la transportul dintr-o masina in alta. Alegand materiale rezistente, riscul ca produsele din interior sa se deterioreze se reduce dramatic, ceea ce este foarte important pentru mentinerea clientilor multumiti.

4. Plicurile de curierat sunt un instrument eficient de transport pentru a economisi bani

Fara greutate suplimentara a ambalajului, pungile de corespondenta din plastic reprezinta o modalitate ieftina de distribuire a produselor. Stim cu totii ca firmele de transport mentioneaza intotdeauna greutatea dimensionala, care se adauga la costul de transport, mai ales in cazul cutiilor. Insa, costul de expediere pentru pungi de curierat este aproape zero. In plus, aceste pungi sunt eficiente si in alte moduri. De exemplu, atunci cand clientul nu este multumit de produsul primit si vrea sa-l returneze, plicurile de curierat sunt modalitati mai ieftine de a sigila articolele si de a le trimite inapoi. Nu trebuie sa caute materiale de ambalare suplimentare, diminuand astfel timpul de retur.

Toate aceste avantaje fac ca pungile de curierat sa fie cea mai buna alegere pentru toate persoanele care au nevoie de solutii inteligente pentru livrari, la costuri foarte mici.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here