Automatizarea porților – un beneficiu pentru confortul tău

0
1303
Porti automatizate

Securitatea este esențială, în special când este vorba de persoana noastră dar și de locuință. Automatizarea porților este acum un plus relativ ieftin pentru îmbunătățirea proprietății. Beneficiile pe care le oferă depășesc orice riscuri.

În trecut, doar cei bogați își permiteau să aibă porți automatizate dar datorită scăderii prețurilor, oricine poate instala un kit de automatizare a unei porți de bună calitate cu costuri foarte mici, ceea ce nu numai că îmbunătățește proprietatea, dar crește securitatea generală.

Una dintre cele mai cunoscute companii care se ocupă de automatizarea porților din regiunea Moldovei este Uși  Garaj Moldova din Fălticeni, județul Suceava.

Firma are în vedere automatizarea porților batante și culisante, un serviciu care contribuie la un confort suplimentar eliminând efortul uman, prin simpla apăsare a unui buton de pe telecomandă. Uși Garaj Moldova nu activează doar în domeniul automatizării porților ci și în cel al producției de uși de garaj rezidențiale și industriale.

Uși Garaj Moldova poate efectua automatizarea pentru diferite mărimi ale porților, greutăți și condiții de mediu, chiar automatizarea porților cu o deschidere de până la 15 metri și cu greutatea de maximum 3000 kg. Apelând la această companie, poți fi sigur că obții cel mai bun kit pentru cerințele tale.

În cei 22 de ani de activitate în domeniul de automatizări porți, Uși Garaj Moldova a realizat automatizarea a peste 100 porți.

Pentru cei care au nevoie de consultanță tehnică de specialitate pentru a alege cele mai inspirate soluții, reprezentanții companiei stau la dispoziția lor cu sfaturi pertinente și profesionale. În plus, tot aceștia se deplasează la locul unde se dorește automatizarea porților pentru a constata ce au de făcut și pentru a efectua măsurătorile necesare în mod gratuit.

Livrarea și montajul sunt efectuate de echipe de meșteri specializați, cu experiență.

Oferta valabila a companiei în ceea ce privește automatizarea porților culisante constă în automatizarea porților culisante de 4 metri care include motor cu bază de comandă, cremalieră de 4 metri, fotocelule, lampă cu antenă, 2 telecomenzi dar nu și montajul. Prețul acestei automatizări este de 490 euro.

Indiferent de cerințele tale de automatizare, indiferent că ai o poartă batantă sau una culisantă, ușoară sau extrem de grea, indiferent că ai nevoie de automatizare pentru casa sau spațiul tău comercial, este recomandată achiziționarea unui kit de automatizare care să îți permită controlul, iar Uși Garaj Moldova este cea mai indicată companie care îți poate furniza cele mai bune produse și servicii.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here