Așezământul de Copii Sfântul Ierarh Leontie Rădăuți aduce bucurie pe fețele copiilor cu un nou teren de joacă

0
1071

Așezământul de Copii Sfântul Ierarh Leontie din municipiul Rădăuți face încă o bucurie copiilor construindu-le un nou teren de joacă cu pardoseală din tartan pe o suprafață destul de mare.

La iniţiativa părintelui Arhimandrit Iustin Dragomir Ioan, stareţul mănăstirii Bogdana din Rădăuţi, s-a demarat proiectul de construire a locului de joacă de la Aşezământului de copii ”Sfântul Ierarh Leontie” destinat orfanilor şi copiilor din familii dezorganizate.

Aşezământul de Copii ,,Sf. Ierarh Leontie” este un serviciu social ce asigură un mediu stabil (Centru rezidențial transpus în 11 căsuțe de tip familial) și servicii integrate de calitate oferite copiilor din incinta instituției, în vederea reintegrării în familie sau, după caz, reintegrării socio-profesionale și pregătirii pentru viață independentă.

Responsabilă pentru construcția terenului de joacă cu pardoseală din tartan a fost firma Hattrick Sport din Rădăuți, companie ce se ocupă cu amenajări terenuri sportive cu gazon artificial, amenajări locuri de joacă și amenajări rezidențiale și parcuri.

Pe un teren de joacă cu o suprafață destul de mare, copii pot acum să practice Fitness Outdoor cu ajutorul echipamentelor montate în zona destinată acestora; să joace baschet pe terenul de baschet; tenis de masă sau șah în exterior având echipamentul potrivit la dispoziție.

Echipamentele au fost montate corespunzător, respectând normele de siguranță, astfel încăt copiii să nu fie în pericol. Acestea sunt fabricate din materiale calitative și rezistente în timp.

Așezământul de Copii Sfântul Ierarh Leontie a construit terenul de joacă și de fitness outdoor pentru încurajarea mișcării și bunăstarea copiilor.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here