ARMURA® producător și distribuitor plasă sudată

0
2748

Plasă din sârmă sudată este un tip comun de ecran metalic format din rânduri paralele și coloane intersectate de sârmă. Plasă de sârmă este disponibil într-un număr aproape nelimitat de forme și dimensiuni, precum și într-o mare varietate de materiale și aliaje metalice.

Cum se realizează o plasă de sârmă sudată?

Firele intersectate sunt în mod obișnuit unite prin sudare. Sârmă solidă este realizată prin tragerea progresivă a unui metal într-o serie de matrițe rotunde până la obținerea diametrului dorit.

Plasa de sârmă sudată are rânduri și coloane intersectate din fire paralele care sunt sudate împreună atunci când se intersectează. Odată ce firul a fost produs la dimensiunea dorită, el este introdus într-o mașină care sudează mai multe rânduri de sârmă.

Această mașină sudează de obicei firele folosind rezistența electrică ca sursă de căldură. Cu toate că s-ar putea folosi și alte metode de sudură, aceasta este cea mai economică. Odată ce ochiurile au ajuns la lungimea dorită, se taie automat cu ajutorul dispozitivului de tăiere, rezultând o plasă de sârmă sudată și rigidă.

Aplicații

Plasa de sârmă sudată este utilizată în multe domenii diferite. Cele mai multe utilizări includ:

  • garduri
  • grătare
  • armătură de beton
  • rafturi
  • cuşti

De unde poți achiziționa plasă de sârmă sudată?

Sediu ARMURA

ARMURA®, un important producător și distribuitor de plasă sudată de pe raza Moldovei, din județul Suceava îți oferă produse de calitate superioară din oțel. ARMURA® este marca înregistrată a societății Linda Steel SRL.

Plasa sudată produsă este destinată construcțiilor, fiind realizată din sârmă profilată. Deține o amplă utilizare la nivelul armărilor sau în diverse alte aplicații de confecții metalice.

În ceea ce privește caracteristicile sale tehnice, plasa sudată produsă de ARMURA® poate avea grosimea de 4, 5, 6 sau 8 mm, dimensiunea LXl de 2000×6000 mm și ochiul de 100×100 mm. Mai multe detalii depre acest produs poți găsi pe pagina web www.armura.eu.

ARMURA® nu produce doar plasă sudată ci și plasă pentru gard împletită, panouri gard bordurate zincate, șipci metalice pentru gard Omega, stâlpi de gard STAR și CLIP, profile metalice pentru rigips, profile C și Z pentru hale metalice, țeavă rectangulară.

Produsele se găsesc la prețuri de producător și sunt realizate doar din materii prime de provenineță controlată. Comenzile se pot livra atât la domiciliul clientului cât și pe șantier. Produsele pot beneficia de garanție extinsă de până la 10 ani datorită calității ridicate cu care au fost realizate.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here