Aplicația de Ridesharing UBER și în Rădăuți. Instalează aplicația ACUM!

0
1185

Aplicația de Ridesharing UBER a fost lansată și în municipiul Rădăuți, oferindu-le cetățenilor soluții moderne de transport urban, aducând o experiență de transport sigură, convenabilă și eficientă în municipiu.

Cu serviciul său inovator de ridesharing, Uber transformă modul în care oamenii călătoresc în municipiul Rădăuți. Indiferent că sunteți în căutarea unui transport rapid către birou, o întâlnire cu prietenii sau o vizită la una dintre destinațiile preferate, aplicația Uber vă pune la dispoziție posibilitatea de a comanda un șofer profesionist și de încredere la doar câteva atingeri pe ecranul smartphone-ului dumneavoastră.

Prin intermediul aplicației Uber, radauțenii vor putea beneficia de următoarele avantaje:

 1. Confort și siguranță sporite: Toți șoferii Uber sunt verificați și selectați cu grijă, asigurându-se că veți avea parte de o experiență de transport de înaltă calitate. De asemenea, veți putea monitoriza în timp real traseul vehiculului, oferindu-vă astfel o senzație de siguranță sporită pe tot parcursul călătoriei.
 2. Tarife transparente: Uber vine cu o abordare nouă în ceea ce privește tarifele de transport. Prețul este calculat în funcție de distanța parcursă și timpul alocat, astfel încât veți ști întotdeauna în avans cât veți plăti pentru călătoria dumneavoastră. Nimic nu este mai important pentru noi decât transparența și satisfacția clienților noștri.
 3. Disponibilitate 24/7: Aplicația Uber este disponibilă non-stop, astfel încât indiferent de momentul în care aveți nevoie de un transport, veți găsi întotdeauna un șofer disponibil în apropiere. Adio, așteptări nesfârșite în stația de autobuz!

Pentru a beneficia de serviciile Uber, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația gratuită Uber pe dispozitivul dumneavoastră mobil și să creați un cont. Ulterior, veți putea comanda un vehicul în doar câteva secunde și să urmăriți progresul acestuia pe hartă până la destinație.

CUM SE INSTALEAZĂ APLICAȚIA UBER

 1. Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău mobil accesând unul dintre link-urile de mai jos:
 2. Apasă pe bara de căutare din partea de sus a ecranului și scrie “Uber”
 3. Logo-ul aplicației Uber va apărea pe ecran – apasă pe acesta și selectează opțiunea “Instalare”
 4. Apasă butonul “Deschideți” când se termină instalarea pentru a putea începe să folosești aplicația
 5. Pe ecran îți va apărea o fereastră în care ți se cere permiterea accesului aplicației Uber la locație. Selectează „Permite” pentru a te asigura că șoferii parteneri te vor putea prelua de la adresa corectă.
 6. Introdu numărul tău de telefon în chenarul din prima fereastră
 7. Apasă pe săgeata din dreapta
 8. Vei primi un mesaj cu un cod de 4 cifre pentru a confirma numărul tău de telefon. Introdu acest cod în aplicație
 9. Acum va trebui să introduci în aplicația Uber o adresă de email pe care vei primi ulterior sumarul curselor tale și alte mesaje. Introdu adresa ta de email
 10. Alege parola contului tău Uber. Introdu o parolă care să conțină cel puțin 6 caractere
 11. La final introdu numele și prenumele tău
 12. Gata! Contul Uber este creat! Tot ce trebuie să faci este să adaugi cardul tău bancar în aplicație și poți începe să călătorești cu Uber

ANGAJĂRI: UBER ANGAJEAZĂ ȘOFERI ÎN RĂDĂUȚI

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here