Alex Design – servicii complexe de publicitate outdoor și nu numai

0
1496
Alex Design Online

Balconul sau terasa casei tale poate fi acea oază de relaxare în care poți petrece clipe minunate alături de cei dragi în orice anotimp. Chiar dacă aceste locuri sunt deschise, în anotimpul rece poți recurge la folia transparentă de închidere a balcoanelor și a teraselor.

Poți achiziționa folie transparentă de la compania Alex Design din Suceava, o renumită companie de creație și producție publicitară, cu peste 15 ani de experiență. Produsul este realizat din material PVC transparent și flexibil cu o rezistență excelentă la radiații UV, fiind cunoscut și sub denumirea de folie cristal sau folie terasă.

Materialele de calitate premium și specialiștii în prelucrarea și montajul copertinelor transparente pentru terase reprezintă factori importanți pentru a alege acest producător.

Compania Alex Design vine în întâmpinarea clienților doar cu produse superioare dar și cu servicii ireproșabile prin calitatea lucrărilor executate. Echipa Alex Design te poate consilia și îți poate răspunde la întrebările legate de produsele dorite și oferă garanția calității produselor și serviciilor oferite.

Această soluție te poate ajuta să creezi un cadru mai intim și să te bucuri mai mult timp de aceste locuri fără a fi afectat de condițiile meteo. Produsul oferă protecție anti-vânt chiar dacă are o grosime redusă de doar câțiva milimetri.

Folia transparentă a devenit destul de populară în ultimul timp datorită costurilor scăzute comparativ cu alte soluții cu care poți închide terasa, rezistenței la rupere, gradului ridicat de transparență, protecției UV și design-ului plăcut.

Acest tip de folie este una care imită destul de bine geamul. Datorită ei se formează o imagine elegantă a balconului sau a terasei tale. Varianta de folie simplă este mult mai avantajoasă și mai economică față de varianta tip rulou, fiind o soluție practică și aspectuoasă. Folia prezintă o mare cerere și pentru foișoare, laterale copertine, ferestre corturi, cupole și alte aplicații unde vizibilitatea este esențială. În plus, permite fumătorilor să fumeze în interiorul teraselor care au montată această folie cristal.

Folia se întreține ușor, ea trebuie ștersă doar cu o lavetă. Cea care este foarte murdară se poate curăța cu săpun lichid dizolvat în apă caldă. Nu se utilizează soluții pe bază de alcool sau solvenți deoarece acestea pot deteriora stratul protector care are funcția de a bloca razele UV.

Proiecte Alex Design

Alege să folosești spațiul în orice anotimp, indiferent de vremea de afară și investește într-o folie transparentă superioară de la Alex Design. Consultă portofoliul de lucrări ale companiei în acest domeniu de pe pagina web www.tot-design.ro/portofoliu/inchideri-terase-cu-folie-transparenta-cristal/.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here