Ai probleme cu atingerea climaxului? Iată CUM te poți bucura de cele mai intense nopți!

0
562
Ai probleme cu atingerea climaxului Iată CUM te poți bucura de cele mai intense nopți!

Fiecărei femei i s-a întâmplat cel puțin o dată în viață să nu poată ajunge la climax în timpul unei partide de amor. Deși nu pare, acesta este un lucru care se întâmplă des în rândul femeilor și nu reprezintă deloc o anomalie, după cum se poate crede. Într-adevăr, uneori trebuie să depui mai mult efort și să faci totul cu mai multă atenție pentru a putea atinge rezultatul satisfăcător, dar nu trebuie decât să încerci să o faci.

De aceea, dacă te-ai plictisit de toate dățile în care nu ai reușit să-ți împlinești fanteziile, iată câteva sfaturi care, dacă le urmezi, te pot ajuta să atingi rezultatul dorit!

Iată cum poți obține un orgasm intens de fiecare dată!

1. Relaxează-te și scapă de griji

În cazul celor mai multe femei, orgasmul nu poate fi atins din cauza faptului că nu sunt pregătite în plan mental. În timpul actului sexual, încep să se gândească la treburile pe care le au de făcut sau își fac griji din cauza aspectului lor fizic. Nesiguranța sau grijile și stresul sunt inamicul cel mai de temut al libidoului, căci, odată apărute, ele pot face ca toată acea flacără a pasiunii simțită la început, în timpul preludiului, să dispară. 

Așadar, înainte de orice începe cu o baie caldă cu spumă, care să te relaxeze și detensioneze de stresul acumulat peste zi. Orice altă metodă care te ajută la acest capitol este, însă, binevenită.

2. Joacă-te puțin cu tine

Uneori, bărbații nu știu cum să te atingă astfel încât să îți creeze maximul de plăcere. De aceea, în special la început, au nevoie de indicații. Nu ezita să te joci puțin cu tine în timpul preludiului sau în timpul actului sexual. Pe lângă faptul că tu te vei simți mai bine, îl vei face și pe el să se simtă astfel. 

Mulți bărbați sunt fericiți dacă văd că partenera lor se simte bine, indiferent în ce mod o face. Mai mult chiar, dacă sunt și martori la aceasta, vor fi și ei cu atât mai stimulați, căci în general masturbarea este un act extrem de sexy.

3. Folosește stimulente

Contrar așteptărilor, stimulentele sexuale sau alte jucării de acest tip, nu numai că nu sunt deloc nocive pentru corpul tău, ba chiar se dovedesc extrem de eficiente în 90% din cazuri. Venind în formă de gel, spray sau pastile, după preferință, el este exact acel impus în plus de care aveai nevoie pentru a atinge orgasmul. Așadar, încearcă-l și convinge-te singură de rezultate!

Iată cum poți obține un orgasm intens în timpul fiecărui act sexual. Acordă-ți timp și răbdare, relaxează-te și dă la o parte toate nesiguranțele. Dacă te simți bine în pielea ta, vei fi frumoasă și apreciată, așadar, nu ezita să fii tu!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here