Ai ocolit mereu subiectul despre videochat? Afla ce presupune de fapt un job in acest domeniu si ce avantaje are!

0
1395

Acest subiect este pe cat de ocolit de unii oameni, pe atat de comentat si chiar contestat de altii. Domeniul videochat a evoluat si s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii ani, iar pe piata au inceput sa apara din ce in ce mai multe firme de profil care angajeaza in mod legal atat femei, cat si barbati, cu promisiunea unor castiguri destul de mari. Cate aspecte ale acestui job sunt adevarate si cate sunt doar un mit? Afla citind acest articol clar si concis.

In primul rand, ar trebui sa stii exact ce presupune videochat-ul si prin ce anume se caracterizeaza. Acest tip de job din ce in ce mai popular reprezinta de fapt purtarea unor discutii online printr-un anumit sistem de chat pus la dispozitie de firma angajatoare, cu femei si barbati din toata lumea (mai putin din Romania, in general). 

  • Tipuri de videochat

Chat-ul poate fi adult sau non-adult. Primul tip de chat este acea ramura a domeniului care se bazeaza exclusiv pe aspectul fizic respectiv nuditate si este cel mai promovat si utilizat – poarta denumirea de videochat hardcore, iar intreaga activitate a modelului se bazeaza strict pe fanteziile si dorintele clientului aflat in fata celeilalte camere video.

Chat-ul non-adult în schimb este ramura Premium a acestui domeniu si reprezinta standardul la care multe femei si barbati tintesc daca aleg o astfel de cariera. Tipul acesta de chat se bazeaza exclusiv pe discutii, iar aici conteaza mult caracterul, charisma modelului si capacitatea de comunicare a acestuia. Nuditatea si tot ce tine de ea este total interzisa in chat-ul non-adult.

In ceea ce priveste castigurile financiare din videochat, cu cat se retine mai mult clientul in fata camerei, cu atat acesta va plati mai mult pentru fiecare minut petrecut online cu modelul, indiferent de tipul de videochat practicat.

Jobul de model videochat este legal si respecta toate normele in vigoare, singura conditie fiind ca sumele de bani incasate sa fie declarate si impozitate pentru a se evita riscul de evaziune fiscala. Marile studiouri din acest domeniu care se respectă oferă conditii de munca suta la suta legale – este foarte important sa te documentezi despre astfel de firme, pentru ca multe inca activeaza ilegal.

  • Avantajele videochat-ului

Iată câteva dintre cele mai importante avantaje ale unui job în acest domeniu:

aspectul financiar: acesta ramane principalul motiv care raspunde la intrebarea „de ce sa alegi un studio de videochat”. Castigurile avantajoase sunt prezentate pe aproape toate forumurile de profil si pe toate site-urile studiourilor, iar partea cea mai bună este că acestea, oricat de fictive ar parea, sunt de fapt reale;

conditii legale de munca: un studio serios, cu activitate legala va oferi modelelor un contract de munca care sa respecte toate normele in vigoare, de la plata contributiilor de catre angajator, pana la zilele libere la care orice angajat are dreptul;

dezvoltare pe plan financiar si personal: cei ce lucreaza in acest domeniu se pot bucura nu doar de castiguri financiare mari, ci si de imbogatirea cunostintelor generale, socializare, si alte beneficii precum asigurari medicale, etc. Studiourile de videochat care si-au creat un nume in domeniu pot pune la dispozitia modelelor diverse traininguri si cursuri in vederea dezvoltarii personale;

mediu foarte bun de munca: la fel, un studio mare, legal poate asigura un ambient de lucru curat, placut, confortabil si extrem de motivant pentru modele. Este un aspect important pe care nu ar trebui sa-l scapi din vedere.

In concluzie, un job in acest domeniu incepe sa fie considerat unul ca oricare altul, unde angajatii vin, isi fac treaba, pleaca acasa si saptamanal sau lunar sunt rasplatiti pentru munca depusa.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here