Ai grijă de biroul tău angajând o firmă de curățenie profesională

0
1132
Firma curatenie profesionala

Dacă deții un birou, atunci înțelegi importanța menținerii unui mediu curat. Un loc de muncă dezordonat duce la angajați nefericiți, acest lucru contribuind și la o proastă reputație de afaceri. Pentru a te asigura că totul se află la locul potrivit, este important să contractezi un serviciu de curățenie profesionist pentru afacerea ta. Există multe beneficii de care poți profita angajând o firmă de curățenie specializată, beneficii precum:

Pacea minții:
Serviciile de curățenie profesionale vor oferi o mare liniște pentru toată lumea. Pe măsură ce firma de curățenie vine și se ocupă de această responsabilitate, angajații se pot concentra mai mult pe munca lor și pot fi mai productivi, într-un mediu curat.

Economie de timp și bani:
Prin angajarea serviciilor de curățenie profesională, angajații ar avea mai mult timp să lucreze la proiectele lor importante. Economisirea timpului înseamnă economisirea de sume mai mari de bani.

Atenție la detalii:
Firmele de curățenie profesională sunt cele mai eficiente. Dacă angajații tăi sunt cei care se ocupă de curățenie, există șanse ca anumite lucruri să fie trecute cu vederea. Pe de altă parte, profesioniștii instruiți și certificați acordă o mare atenție detaliilor, asigurând astfel că totul este curat și igienizat.

Spațiu de lucru mai sănătos:

Biroul este adesea locul care este plin de nenumărate bacterii și germeni. Firmele de curățenie profesionale vor adopta practici sanitare adecvate care să păstreze mediul de la birou curat și sănătos, împiedicând astfel apariția bolilor.

Impresie pozitivă:
Un birou curat și ordonat deschide în mod clar calea pentru o impresie bună pentru vizitatori sau clienți. Acest lucru influențează de asemenea reputația afacerii tale. Un mediu curat este primitor, ceea ce face ca oamenii să se simtă confortabil. Crearea unei impresii bune este ușor de obținut prin angajarea unei firme de curățenie.

Servicii personalizate:

Anumite firme de curățenie oferă servicii personalizate. Angajații firmei pot veni doar atunci când în birou nu mai lucrează nimeni. De asemenea, firmele pot face curățenie zilnică, săptămânală sau lunară conform cerințelor clientului. Dacă este necesar, profesioniștii se pot concentra doar pe anumite zone de curățenie cum ar fi ferestrele, mochetele, tapițeriile și altele.

Acestea sunt diferitele moduri în care serviciile de curățenie profesionale pot contribui la succesul unei afaceri. O astfel de companie de curățenie profesională este Terra Clean International din București care îți poate ușura sarcina menținerii locului de muncă curat.

Principalele servicii oferite de către această companie sunt:

 • curățenie zilnică
 • curățenie periodică
 • curățenie după constructor
 • spălare mochetă/covoare
 • alte servicii

Prețurile pentru serviciile prestate sunt următoarele:

 • Curăţenie de întreţinere: 3-5 RON/mp fără TVA
 • Curăţenie generală: 4-6 RON/mp fără TVA
 • Curăţenie după constructor: 6-9 RON/mp fără TVA
 • Curăţare geamuri: 2-3 RON/mp/fata fără TVA
 • Curățare mochetă: 2-5 RON/mp fără TVA
 • Tapiţerie textilă auto: 100 ron fără TVA

Află mai multe detalii despre compania Terra Clean International precum și datele de contact accesând site-ul web www.firme-curatenie-profesionala.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here