Adina Pascaru, o tânără de 22 de ani are nevoie de 8383 de Euro pentru a se trata de epilepsie

0
11336
Adina Pascaru

Donează și tu prin Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ” pentru Adina Pascaru, o tânără de doar 22 de ani din Dumbrăveni, Suceava, ce are nevoie de 8383 de euro pentru un tratament pentru epilepsie.

Povestea Adinei Pascariu

„Mă numesc Pascaru Adina Larisa și am 22 de ani. În anul 2016 am fost diagnosticată cu epilepsie și a fost probabil unul dintre cei mai grei ani din viața mea. Am auzit și am văzut manifestări ale acestei boli și recunosc că am fost foarte speriată când medicii mi-au confirmat că da…am acestă boala… Făceam crize pe stradă, la școală, acasă, la biserică și nu era un sentiment plăcut deoarece toți se uitau cu alți ochi la mine …cel mai dureros moment a fost atunci când am văzut că până și celor din familie le era rușine cu mine, nu am avut și nici în momentul asta nu am niciun sprijin moral sau financiar din partea lor…Am intrat de multe ori în depresie deoarece mă simțeam a nimănui, dar Dumnezeu a fost și este langa mine și îmi dă mereu putere să trec peste fiecare obstacol din viața mea.

Am avut lângă mine câteva  persoane ce m-au susținut moral cât și financiar pentru a ajunge  la București,  la spitalul Monza unde am făcut monitorizarea EEG, în urma căreia am aflat faptul că aceste crize provin de la chistul pe care îl am pe creier pe partea dreaptă.  A fost o bucurie când am aflat rezultatul deoarece acum știu concret cauza crizelor, dar și o dezamăgire când am aflat că …oarecum…viața mea consta în cei 41500 roni.

Pentru mine este o sumă imensa, este imposibil sa fac rost de acești bani fără implicarea oamenilor cu suflet mare, care vor să facă un bine, ce pentru mine îndeamnă totul, înseamnă o nouă șansă la normalitate, la o tinerețe firească, fără probleme de sănătate, cel puțin. Eu lucrez ca și ospătar, doar că, din cauza efortului și a oboselii tot apar crizele mai dese și șefilor le e frica sa nu pățesc ceva la munca și îmi încetează contractul…Visul meu este de a scăpa de acest chin, îi spun chin deoarece mulți dintre voi nu știu ce se ascunde în spatele acestor crize…Îmi doresc o șansă la o viață ca a voastră, fără groaza ca în orice moment voi cădea pradă unei noi crize de epilepsie. O nesiguranță și o teamă cu care nu ar trebui să se confrunte nici un tânăr la început de drum în viață. Vreau să ajung să am puterea de a ajuta la rândul meu persoane cu asemenea probleme ca mai apoi să mă bucur împreună cu ele de reușită, să văd bucuria și speranța pe fața oamenilor deoarece eu merg pe un principiu ” Suntem in trecere, nu la întrecere pe acest pământ!”

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  tinerei -PASCARU

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here