5 moduri de a sugera ce bijuterii va doriți cadou

0
872
Bratara de argint

Sărbătorile se apropie rapid. Sezonul de dăruire aduce entuziasm pentru cei cu o listă de dorințe de vacanță. Prea timidă să ceri în față pentru piesa extravagantă de bijuterie pe care o doresti? Iată 5 moduri de a lăsa sugestii pentru bijuteriile pe care le doriți pentru sărbătorile:

  1. Faceți o listă de dorințe online

Pentru persoanele care păstrează un jurnal online, aruncând indicii pentru bijuteriile pe care le doresc pentru sărbători este ușor. Lăsați-i pe cei dragi să cunoască specificul produsului sau al mărcii de interes prin intermediul unei postări pe blog, al unui jurnal online sau al unei liste de dorințe online. De la cel mai recent Iphone 7 până la acel inel cu diamant, poți posta totul despre el acolo.

  1. Despre bijuterie

Dacă petreceți mult timp pe Twitter, de ce nu-l utilizați în avantajul dvs. pentru a arunca sugestii celor dragi despre bijuteriile pe care le doriți pentru sărbători drept cadou. Încarca o poza cu piesa de bijuterie pentru a-ți lăsa urmașii să știe exact ce marcă, material și culoare doriți.

  1. Distribuiți o postare pe Facebook

Facebook este un alt mod de a-i lăsa pe cei dragi să știe darul pe care vrei să-l primești. Indicați indirect ce bijuterii doriți pentru sărbători, împărțind o fotografie cu ea sau un articol cu ​​elementul dorit. Majoritatea oamenilor nu rezista o zi fără să-și verifice Facebook-ul, va fi mai ușor pentru ei să știe ce vrei prin Facebook!

  1. Încărcați o fotografie pe Instagram

Instagram este o altă aplicație socială extrem de mare pe care o puteți utiliza pentru a arunca cu ușurință indicii oamenilor care vor să vă dea ceva pentru sărbători. Instagram este cel mai bun mod de a vă permite urmaritorilor (în special familiei și prietenilor) să știe ce doriți să primiți cu adevărat in acest sezon de sărbători. Continuați și încărcați fotografia bijuteriilor pe care le doriți pentru sărbători. NU uitati sa ii puneti #hashtag!

  1. Menționati cadoul indirect

Dacă vorbiți de multe ori cu familia și cu prietenii și sunteți confortabil și încrezător menționând darul în timpul conversațiilor la , sunteti pe drumul cel bun. Mentionarea accidentală în conversatie într-un mod subtil cum ar fi „Sper că Mosul îmi aduce o brățară de argint cu snur rosi Te Amo pentru Crăciun în acest an” este un mod politicos de a sugera pentru acel cadou pe care îl vrei cu adevărat.

Sărbătorile se află chiar la colț. Acum, nu uitați să spuneți mulțumirile dvs. și să vă manifestați recunoștința atunci când primiți acel cadou special pe care l-ați cerut.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here