5 filme de top așteptate în finalul acestui an

0
653

Iată 5 dintre cele mai așteptate filme din acest final de an:

1. No Time to Die – Așteptarea fanilor din seria James Bond a luat sfârșit, întrucât luna octombrie vine cu No Time to Die. Al 25-lea film din seria James Bond îl are în rolul princpal pe Daniel Craig, care va fi la ultima apariție în rolul agentului 007. Acțiunea se petrece la cinci ani de la capturarea lui Ernst Stavro Blofeld. James Bond este retras din activitate, dar este contactat de prietenul său, agentul CIA Felix Leiter, care îi cere ajutorul pentru a găsi un om de știință pe nume Valdo Obruchev. No Time to Die a avut un buget estimat la 250-300 de milioane de dolari, iar încasările sunt așteptate să treacă de 1 miliard de dolari. Pe lângă Daniel Craig, din distribuție mai fac parte Rami Malek, Lea Seydoux și Lashana Lynch

2. The Tragedy of Macbeth – Chiar dacă este un film în alb-negru, acesta este unul dintre cele mai așteptate din 2021. Distribuția îi are în prim plan pe Denzel Washington, Frances McDormand și Corey Hawkins. Regizor este Joel Coen, care va avea acest rol de unul singur în premieră, fără fratele său. Premiera The Tragedy of Macbeth a avut loc pe 24 septembrie, la Festivalul de Film de la New York, iar lansarea pentru public este programată pentru data de 25 decembrie. Așteptările sunt mari de la acest film, mai ales că recenziile au fost pozitive până acum. De altfel, conform cotelor de pe sport.netbet.ro, The Tragedy of Macbeth este și unul dintre favoriții la câștigarea Premiului Oscar la categoria cel mai bun film, cu cota 11.00. Cotele pentru această categorie sunt deja disponibile la NetBet, operator care impresionează și prin gama variată de jocuri din secțiunea cazino, dar și pentru că este singurul loc din România unde se poate juca table online pe bani reali.

3. The Matrix Resurrections – Un alt film pe care fanii îl așteaptă de foarte mult timp. Premiera mondială va avea loc pe 18 decembrie, iar în cinematografe va ajunge pe 22 decembrie. Va fi al patrulea film din seria Matrix, precedentul fiind lansat tocmai în 2003. Keanu Reeves este în rolul principal și a promis un film spectaculos, cu multă acțiune și efecte speciale. Din distribuție mai fac parte Carrie-Anne Moss și Jada Pinkett Smith, care își păstrează rolurile din precedentul film.

4. Spider-Man: No Way Home – Lansarea acestui film este programată pentru data de 17 decembrie și face parte din Faza Patru a Marvel Cinematic Universe, fiind și destul de amuzant. Este continuarea producției Spider-Man: Far From Home, lansată în 2019 și a 27-a producție din Marvel Cinematic Universe. Regizat de Jon Watts, filmul îi are în distribuție pe Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberabatch și Jon Favreau. În plus, un rol important îl va avea și Jacob Batalon, care îl va interpreta pe Ned Leeds, cel mai bun prieten al lui Spider-Man. El a slăbit 46 de kilograme pentru acest rol.

5. Dune – Acest film a fost lansat deja în toamnă și recenziile au fost foarte bune. Regia a fost semnată de Denis Villeneuve, iar din distribuție au făcut parte Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac. Dune prezintă un viitor îndepărtat al umanității, pe planeta Arrakis, care poartă și numele de Dune. Și acesta este unul dintre filmele favorite pentru câștigarea premiului Oscar.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here