5 argumente pentru care să alegi o hota incorporabila

0
926
hota incorporabila de la Falmec

Tot mai multă lume a descoperit avantajele de a avea o hotă în bucătărie. Datorită faptului că problema spațiului există în numeroase bucătării, tot mai mulți clienți caută să achiziționeze hotele incorporabile, astfel bucurându-se de o importantă economie de spațiu, dar și de alte avantaje. În ceea ce urmează vei descoperi alte 5 argumente pentru care ar trebui să te gândești serios să alegi o hota incorporabila pentru bucătăria ta.

  • Se integrează perfect în diferite spații

Faptul că sunt incorporabile face ca aceste hote să fie ușor de integrat într-o varietate de spații, de la spații foarte mici, până la bucătării foarte spațioase. Mai mult decât atât, datorită diverselor modele, aceste hote incorporabile se integrează perfect în  diverse tipuri de mobilier, oferind astfel un aspect plăcut.

  • Posibilitatea de recirculare a aerului

Majoritatea hotelor sunt montate astfel încât aerul captat de hotă să fie evacuat în exterior, dar dacă acest lucru nu este posibil, atunci trebuie spus că majoritatea hotelor beneficiază de filtre de carbon care sunt folosite în sistemul de recirculare a aerului, filtrele de carbon având rolul de a stoca fumul și grăsimea și de a purifica astfel aerul.

  • Poți beneficia de sistemul de iluminat incorporat

Hotele încorporate vin cu sisteme de iluminat care pot fi de mare ajutor atunci când ai treabă la aragaz sau la plita electrică. Datorită luminii puternice și în culori plăcute, poți să îți faci foarte bine treaba la aragaz sau la plita electrică fără a avea nevoie de lumina din bucătărie.

  • Nivel de zgomot foarte redus

Toată lumea își dorește să beneficieze de hote care au nivel redus de zgomot, iar o astfel de hota incorporabila este foarte silențioasă. Astfel, indiferent de ora la care vrei să gătești, poți folosi hota fără probleme.

  • Beneficiezi de control electronic

Hotele incorporabile oferă posibilitatea de a controla electric aceste dispozitive de filtrare a aerului din bucătărie, acest lucru ușurând foarte mult utilizarea hotei.

Hota incorporabila de la Falmec

Acum că ai descoperit 5 argumente pentru care să alegi o hota incorporabila este momentul să descoperi cea mai bună astfel de hotă, iar aici vorbim de hota incorporabila produsă de renumita companie italiană Falmec. Alegând o astfel de hotă de la Falmec beneficiezi de cele 5 argumente mai sus amintite, dar și de alte avantaje. Aici putem aminti (1) materialul din care este făcută o astfel de hota incorporabila de la Falmec, și anume inox foarte rezistent, (2) elemente de protecție care vor da durabilitate hotei și (3) garanția de 5 ani pentru o astfel de hotă. Astfel de hote pot fi comandate de pe Intax.ro, partener al Falmec în România. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe Intax.ro și să alegi hota incorporabila de la Falmec care ți se potrivește bucătăriei tale. Vei beneficia de cea mai eficientă și cea mai silențioasă hota incorporabila alegând modelele inovative și cu tehnologii exclusive produse de Falmec, lider pe piața internațională de echipament pentru bucătării.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here