3 ținute sport pentru copii la modă iarna aceasta

0
150
3 ținute sport pentru copii la modă iarna aceasta

Ținutele de iarnă au la bază două elemente importante, confortul și lejeritatea, astfel că alegerea lor se face întotdeauna respectând reguli precise. În ceea ce privește hainele pentru copii, moda ultimelor sezoane aduce în prim-plan culori vii și accesorii călduroase. 

Pentru o ținută completă, care să fie practică și călduroasă, hainele se vor alege în straturi. Piesele de bază vor fi lenjeria de corp termică, hanoracul, pantalonii și geaca. Și încălțămintea trebuie adaptată sezonului rece, iar accesoriile precum căciula, fularul și mănușile nu pot lipsi.

Mai jos vei găsi câteva idei de ținute sport pentru copii la modă în această iarnă.

Ținuta de munte

Ținuta de munte trebuie să fie călduroasă și confortabilă, iar pentru ea e nevoie de anumite articole vestimentare de bază. Bluza de corp este cea care intră în contact cu pielea și care va oferi corpului primul strat de căldură. Optează pentru o variantă termică, dintr-un material sintetic, menit să permită umezelii să se evapore rapid, în cazul efortului depus la săniuș sau la schi. Stratul intermediar este dat de o bluză de trening sau un pulover din lână. 

Hanoracul polar pentru băieți de la 4fstore este ideal, fiind realizat dintr-o țesătură care are, de asemenea, rol termic, permițând organismului să resimtă o temperatură mult mai ridicată. În cele din urmă, pantalonii și geaca trebuie să fie din material impermeabil, astfel încât să nu se umezească la contactul cu zăpada și să ofere protecție anti-vânt. 

Extremitățile vor resimți întotdeauna frigul mai mult decât restul corpului, așa că e important să le acorzi o atenție sporită. La capitolul accesorii, pentru a personaliza ținuta sport de munte a copilului și a-i oferi un plus de stil, merg adăugate un fular gros colorat și o căciulă chic. Adaugă mănuși impermeabile și outfitul de munte este complet.

Outfit sport casual

O ținută de iarnă pentru copii, de purtat în oraș, trebuie să aibă elemente care să îmbine cu succes utilul cu plăcutul. În acest caz, stilul sport poate fi combinat cu cel casual. Prima regulă este alegerea hainelor care să permită libertatea de mișcare. Outfitul ales va fi modern, dar neapărat lejer. Combină o pereche de pantaloni din bumbac, un hanorac și o geacă tip parka. Adaugă ghete din piele, impermeabile, de preferat îmblănite și cu talpa suficient de înaltă, cât să țină de cald. Nici în acest caz nu pot lipsi accesoriile care să protejeze capul, mâinile și gâtul.

Articole vestimentare pentru zilele foarte reci

Alegerea hainelor pentru zilele cu temperaturi scăzute este importantă. De exemplu, blugii sunt de evitat iarna în ținutele pentru copii, pentru că denimul nu este un material foarte călduros. Optează în schimb pentru bumbac, lână sau fleece, țesături potrivite pentru sezonul rece. Puloverele, treningurile sau hanoracele polar sunt potrivite pentru a le combina în ținute moderne. De asemenea, gecile din fâș sau parka merg incluse în outfiturile pentru copii, astfel încât să-i protejeze de frig și în același timp să fie în tendințele modei. Asortează astfel o pereche de pantaloni, un tricou peste care vei pune un pulover din lână, geaca de fâș și ghete în picioare. Adaugă și un fes colorat.

Haine și accesorii obligatorii în sezonul rece 

Ce să incluzi în garderoba copilului tău pentru această iarnă? Bluze de corp termice, un hanorac polar, pantaloni impermeabili, un trening din bumbac, o geacă de fâș și una impermeabilă, pe care o va purta la munte, pe zăpadă sau în perioada de umezeală. La capitolul încălțăminte, pielea naturală este baza, iar un plus de confort va fi dat de blănița din interiorul ghetelor și de o talpă din cauciuc suficient de groasă. Mănușile, fularul și căciula sunt și ele piese obligatorii de introdus în ținutele de sezon rece. 

Iarna este anotimpul preferat de numeroși copii, dar asta nu înseamnă că hainele pe care le poartă trebuie să fie alese la întâmplare. Optează pentru articole groase și călduroase, dar moderne în același timpul.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here